Antreprenor de Romania

A daily Business and Entrepreneur podcast
Good podcast? Give it some love!

Episodes of Antreprenor de Romania

Mark All
Search Episodes...
Alina Striinu este de profesie economist. A trecut prin marketing ca sa ajunga sa se indragosteasca cu adevarat de cifre si de povestile pe care cifrele le spun despre afacerile antreprenorilor cu care intra in contact zi de zi.
Un nou podcaster Site4All? DA! Este vorba despre Andreea Pipernea.Andreea conduce o companie care administrează cele mai mari fonduri private de pensii din România și este un profesionist al serviciilor financiare, având în vedere lunga experiență a ei în sistemul bancar. Ea este genul de om care are multe visuri și încearcă să le îndeplinească pe toate în decursul vieții.Andreea va avea propria ei emisiune in cadrul canalului de podcast YOUBRANDemy FM, unde va vorbi alataturi de invitatii ei, despre un subiect foarte important si anume leadershipul aplicat.Emisiunea ei se va numi "The Leader's GAMBIT" si va lansa primul episod in a doua jumatate a lunii Februarie 2021.
După stagiul de practică făcut la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 4 când ieșea pe stradă avea impresia că mai mult de jumătate din oamenii pe care îi vedea erau infractori.A terminat Facultatea de Drept și a crezut dintotdeauna în dreptate.Mirela Roșu este antreprenor de mulți ani, ajungând în această situație prin încercări repetate de descoperire profesională.Astăzi, Mirela încearcă să ajute persoanele din jurul ei pe partea de contabilitate și pe partea juridică.Întreaga poveste o puteți descoperi în interviul acordat canalului de podcast Antreprenor de România FM.
Ai spune că un antreprenor e atât de ocupat încât nu are timp de hobby-uri, dar lucrurile stau cu totul altfel când vine vorba de Cătălin Jilavu.Este antreprenor de mai bine de 7 ani și ne spune că îi place foarte mult sportul, înotul și tenisul. Este omul care a trecut prin toate fazele internetului și i-a descoperit secretel pas cu pas.În prezent este specialist SEO, dar mai multe veți afla în interviul acordat canalului Antreprenor de România FM.Ah, era să uităm... Cătălin este noul podcaster al canalului partener Site4All, Detectivi în Marketing.
Robert Burcea este „omul lui Dumnezeu”, așa cum îi place lui să spună. Scopul lui este de a da mai departe din cunoștințele sale și a ajuta alți oameni atât cât îi stă în putință. Este om de vânzări, consultant în acest domeniu și educă prin tot ceea ce face.Contextul este cel care l-a pus în această ipostază și a ajuns să iubească ceea ce face astăzi. A plecat de jos, încercându-și norocul cu mai multe activități, dar ceea ce face astăzi este ceea ce îl împlinește.Robert Burcea este noul podcaster al canalului YouBrandemy FM, canal partener Site4All.
De la om de radio la om de televiziune, Raluca Daria Diaconiuc a trecut prin toate: jurnalist, realizator de emisiuni radio, corespondent radio, realizator TV și redactor. Cu o vastă experiență în domeniu, Daria a trecut pragul studioului Site4All pentru ne povesti câteva ceva despre lucrurile care nu se văd sau se aud la radio și TV.Daria este unul dintre viitorii podcasteri Site4All și va avea propria emisiune unde ne va povesti despre aspectele mai puțin știute despre jurnalism, despre micile și marile secrete ale acestei meserii.Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Mulţi antreprenori trec pragul studioului nostru în decurs de un an. Interviurile cu ei sunt mereu savuroase şi pline de învăţăminte. În urma unui sondaj efectuat, o parte din aceste interviuri au fost incluse într-o colecţie speciala Site4All. Este şi cazul acestui interviu savuros cu nimeni alta decât draga noastră prietenă, Mihaela TATU.-----------------------------Acest canal este un produs Site4All. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Mulţi antreprenori trec pragul studioului nostru în decurs de un an. Interviurile cu ei sunt mereu savuroase şi pline de învăţăminte. În urma unui sondaj efectuat, o parte din aceste interviuri au fost incluse într-o colecţie speciala Site4All. Este şi cazul acestui interviu savuros cu nimeni alta decât draga noastră prietenă, Mihaela TATU.-----------------------------Acest canal este un produs Site4All. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Primul podcast din colectia noastra de Craciun este un interviu inregistrat de noi, in 2017, atunci cand a aparut prima data ideea acestui canal de podcasting. Bianca TUDOR a fost si este unul din invitatii nostri preferati si ne face intotdeauna placere sa reascultam si sa impartasim cu voi, acest interviu.
'Sunt ceea ce mi-am dorit să fiu încă de acum 10 ani de zile și am făcut pași mici ca să ajung aici.''În concediul de maternitate, RALUCA Apostol a pus bazele unei afaceri în domeniul organizării de evenimente. Ce înseamnă să nu spui NU atunci când te simți depășit de situație, cât de importantă e organizarea și time managementul aflăm acum de la Raluca.-----------------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Știai că oamenii care te inspiră, care sunt îți sunt muze/modele, au parcurs deja o parte din drumul pe care tu îl urmezi? SIMONA este ''antrenorul de viață'' care consideră că nu este niciodată prea târziu să devii ceea ce îți dorești, atâta timp cât faci ceea ce iubești ȘI iubești ceea ce faci. Despre cum și-a stabilit cu mult înainte obiectivele pentru luna iunie 2020, deși nu știa că vom traversa printr-o pandemie, despre curajul de a face primul pas și despre convingerile limitative, pe care cu siguranță mulți le avem, aflăm din podcast.Daca vrei sa afli mai multe despre Simona, poti accesa urmatoarele linkuri:Website: https://www.simonabortis.ro/Facebook https://www.facebook.com/simonabortis.ro/LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/simonabortis/Instagram: https://www.instagram.com/simonabortis.coachAcest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Iată un antreprenor care consideră că a avea o afacere înseamnă de fapt o continuă joacă spre a-ți creiona viitorul. Despre cum și-a deschis un business dedicat copiilor exact înainte ca restricțiile pandemiei să pună stăpânire pe noi și să blocheze interacțiunile sociale, despre emoții, culori și multă, multă bucurie vorbim astăzi cu Petra Boantă.Vrei sa afli mai multe despre Petra si Emotionel, o poti face accesand urmatoarele linkuri:Website: https://www.mamaluiemotionel.comFacebook: https://www.facebook.com/MamaLuiEmotionelAcest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Andreea Maier ne ofera o lectie importanta de viata, aceea de a fi orientat spre solutii chiar si cand contextul iti e total potrivnic.Pandemia a fortat-o sa pivoteze in cadrul propriei afaceri si a facut-o cu un mare succes. Afla mai multe despre Andreea Maier si Artizanat Urban dand click pe urmatoarele linkuri:www.instagram.com/craftlaser.rowww.facebook.com/craftlaser.rowww.craftlaser.ro-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Indira a venit in studio sa ne povesteasca cum a lasat deoparte o cariera corporatista, cum s-a reinventat cu ajutorul copilului ei si a pornit la drum in antreprenoriat, infiintand si conducand LOGISCOOL.Cum trecerea de la o mentalitate de manager la una de antreprenor nu este usoara nici pentru cineva din tip management, Indira ne-a povestit cum un fuckup a ajutat-o sa invete lectii serioase de business.Indira a trecut cu brio si testul nostru de personalitate antreprenoriala si ne-a impartasit cateva aplicatii pe care le utilizeaza.Mai multe despre Indira Abdulvoap si LOGISCOOL gasiti aici:Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009685934446Facebook: https://www.facebook.com/LogiscoolRomaniaWebsite: https://www.logiscool.com-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Raluca CHIŞU a făcut din recuperarea medicală a bebeluşilor, nu doar o afacere socială importantă ce se desfăşoară astăzi in 3 Centre de diagnosticare şi tratament, ci un scop de viaţă.Contextul pandemic în care ne-am aflat în primăvară şi care are efecte devastatoare asupra copiilor aflaţi pe liniile de tratament chiar şi astăzi, a pus şi pune sănătatea lor, emoţiile doctorilor şi nervii părinţilor la o grea încercare.ÎN LUNA CADOURILOR, putem împreună, comunitatea antreprenorială Site4All şi antreprenorii în general, să ajutăm cât de puţin pe cei mici şi extrem de neajutorţi.𝗨𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗺 𝗽𝗮𝘀 𝗶𝗻 𝘃𝗶𝗮𝘁𝗮 - campania Asociației KinetoBebe pentru conștientizarea nevoii de a susține terapia de recuperare continuă a copiilor. Mulți dintre copii nu au șanse de a duce la bun sfârșit acest tip de tratament, de a face primii pași în viață, pentru că parinții nu își permit financiar tratamentul de lungă durată. De aceea, oferim #Burse_de_Terapie, cu ajutorul sponsorizărilor și donațiilor. Vă invităm să ne fiți alături în a sprijini acești copii, oferindu-ne suport finaciar prin: 💜donații directe în contul: IBAN RO43INGB0000999910060589 ING Bank București, cu mențiunea Burse de Terapie 💜redirecționează 20% din impozitul pe profit sau venit al companiei tale! Mai multe informatii despre Raluca CHIŞU şi KINETOBEBE găsiţi la:https://www.facebook.com/anaraluca.chisu/https://www.facebook.com/kinetobebehttps://kinetobebe.ro/craciun2020/#sponsor-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Sa dezvolti o scoala de bone ca si business in Romania pentru ca te-a lasat bona copiilor tai balta si te-ai gandit ca nu esti singura care trece prin asa ceva... e mare lucru.Sa pui idea insa in practica in modul cel mai serios si mai documentat posibil... este cu totul un alt nivel. Ne-am delectam la o cafea cu Andreea Georgescu, care ne-a povestit calatoria afacerii ei si ce se intampla in aceasta scoala inedita pe care a lansat-o si cum afacerea a inceput chiar cu un fuckup.Andreea ne-a impartasit cateva aplicatii pe care le utilizeaza in activitatea ei si evident, a trecut cu bine testul de personalitate antreprenoriala.Rezultat: CONSTRUCTOR DE MOSTENIRE... cum se putea oare altfel :) (zicem noi)Daca vrei sa afli mai multe despre Andreea Georgescu poti da click pe urmatoarele linkuri:Website: https://www.nannyinstitute.roFacebook: https://www.facebook.com/NannyInstituteRomania/LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/nanny-institute-romaniaCUM MA ABONEZ?Daca doresti sa nu ratezi nicio poveste antreprenoriala, iti recomandam sa te abonezi la Antreprenor de Romania. FM si noi vom avea grija sa primesti notificari de fiecare data cand apar episoade noi.Antreprenor de Romania FM este un canal de podcasturi dedicate promovarii antreprenoriatului romanesc, indiferent ca el se desfasoara cu succes in tara sau in strainatate.Povesti, esecuri, sfaturi, quizuri si polluri cu antreprenori romani din tara si diaspora.-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
De vorba cu Ana Rosca la Antreprenor de Romania. Ne-am delectam la o cafea cu Ana Rosca, care ne-a introdus in minunata lume a afacerii de traducere. Ana ne-a impartasit cateva aplicatii pe care le utilizeaza in activitatea ei si evident, a trecut cu bine testul de personalitate antreprenoriala.Rezultat: SUPRAVIETUITORDaca vrei sa afli mai multe despre Ana Rosca, poti da click pe urmatoarele linkuri:Website: https://www.traduce.re Facebook: https://www.facebook.com/traduce.eu CUM MA ABONEZ?Daca doresti sa nu ratezi nicio poveste antreprenoriala, iti recomandam sa te abonezi la Antreprenor de Romania. FM si noi vom avea grija sa primesti notificari de fiecare data cand apar episoade noi.Antreprenor de Romania FM este un canal de podcasturi dedicate promovarii antreprenoriatului romanesc, indiferent ca el se desfasoara cu succes in tara sau in strainatate.Povesti, esecuri, sfaturi, quizuri si polluri cu antreprenori romani din tara si diaspora.-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Ramona Gombos a venit la noi in emisiune si am discutat impreuna despre antreprenoriat in general si despre importanta procedurarii unui business.Ramona ne-a impartasit si un fuckup si ne-a oferit un SMART CHEATING pe care il putem utiliza chiar de maine.Ramona a trecut cu bine si testul nostru de personalitate antreprenoriala.Rezultat: SUPRAVIETUITORDaca vreti sa aflati mai multe despre Ramona si activitatea ei, accesati urmatoarele linkuri: https://www.facebook.com/rgqconsulting.rohttps://rgqconsulting.ro/https://www.linkedin.com/in/gombos-ramona/CUM MA ABONEZ?Daca doresti sa nu ratezi nicio poveste antreprenoriala, iti recomandam sa te abonezi la Antreprenor de Romania. FM si noi vom avea grija sa primesti notificari de fiecare data cand apar episoade noi.Antreprenor de Romania FM este un canal de podcasturi dedicate promovarii antreprenoriatului romanesc, indiferent ca el se desfasoara cu succes in tara sau in strainatate.Povesti, esecuri, sfaturi, quizuri si polluri cu antreprenori romani din tara si diaspora.-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
In acest episod am stat de vorba cu Milentina Marcus, antreprenoare de mare succes, fost corporatist de succes, despre fuckup-urile din viata ei corporatista si antreprenoriala, despre lectiile pe care si le-a insusit.Am intrebat-o pe Milentina ce sfaturi ar da tinerilor antreprenori si evident i-am solicitat 2 recomandari:- O recomandare de carte;- O recomandare de aplicatie pe care o foloseste pentru a-si imbunatatii viata sau afacerea.Daca vreti sa aflati mai multe despre Milentina Marcus si activitatea ei, accesati urmatoarele linkuri: Facebook: https://www.facebook.com/milentina.marcushttps://www.facebook.com/MilentinaMarcusLifestyleandbusinessmentorCUM MA ABONEZ?Daca doresti sa nu ratezi nicio poveste antreprenoriala, iti recomandam sa te abonezi la Antreprenor de Romania. FM si noi vom avea grija sa primesti notificari de fiecare data cand apar episoade noi.Antreprenor de Romania FM este un canal de podcasturi dedicate promovarii antreprenoriatului romanesc, indiferent ca el se desfasoara cu succes in tara sau in strainatate.Povesti, esecuri, sfaturi, quizuri si polluri cu antreprenori romani din tara si diaspora.-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Ana Maria Galeteanu a venit la noi in emisiune sa discutam despre pasiunea ei, ilustratia.Ana Maria ne-a impartasit si un fuckup si ne ofera un SMART CHEATING pe care il putem utiliza chiar de maine.Ana Maria a trecut cu bine si testul nostru de personalitate antreprenoriala.Rezultat: CREATOR PASIONATDaca vreti sa aflati mai multe despre Ana Maria si activitatea ei, accesati urmatoarele linkuri: Facebook: https://www.facebook.com/agaleteanu/ Instagram: https://instagram.com/agaleteanu/ Linkedin: https://www.linkedin.com/company/ana-maria-galeteanu-illustrator/CUM MA ABONEZ?Daca doresti sa nu ratezi nicio poveste antreprenoriala, iti recomandam sa te abonezi la Antreprenor de Romania. FM si noi vom avea grija sa primesti notificari de fiecare data cand apar episoade noi.Antreprenor de Romania FM este un canal de podcasturi dedicate promovarii antreprenoriatului romanesc, indiferent ca el se desfasoara cu succes in tara sau in strainatate.Povesti, esecuri, sfaturi, quizuri si polluri cu antreprenori romani din tara si diaspora.-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Andra Pintican a venit la noi in emisiune sa discutam despre pasiunea ei HR-ul.Andra ne impartaseste si un fuckup si ne ofera un SMART CHEATING pe care il putem utiliza chiar de maine.Andra a trecut cu bine si testul nostru de personalitate antreprenoriala.Rezultat: CONSTRUCTOR DE MOSTENIREDaca vreti sa aflati mai multe despre Andra si activitatea ei, accesati urmatoarele linkuri: Scoala de HR - http://www.scoaladehr.ro Monday - https://monday.scoaladehr.ro/ Sefi versus Lideri in Romania - https://sefivslideri.thearrive.net/ CUM MA ABONEZ?Daca doresti sa nu ratezi nicio poveste antreprenoriala, iti recomandam sa te abonezi la Antreprenor de Romania. FM si noi vom avea grija sa primesti notificari de fiecare data cand apar episoade noi.Antreprenor de Romania FM este un canal de podcasturi dedicate promovarii antreprenoriatului romanesc, indiferent ca el se desfasoara cu succes in tara sau in strainatate.Povesti, esecuri, sfaturi, quizuri si polluri cu antreprenori romani din tara si diaspora.-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Familia Berendea este o tanara familie de antreprenori care dezvolta o afacere in domeniul curieratului. Ei ne impartasesc si un fuckup si o aplicatie pe care o utilizeaza in activitatea lor. Cosmin, partea masculina din spatele afacerii, a trecut cu bine si testul nostru de personalitate antreprenoriala. Rezultat: CREATOR PASIONAT. Daca vreti sa aflati mai multe despre ei si activitatea lor, accesati urmatorul link: https://www.woot.ro . CUM MA ABONEZ?Daca doresti sa nu ratezi nicio poveste antreprenoriala, iti recomandam sa te abonezi la Antreprenor de Romania. FM si noi vom avea grija sa primesti notificari de fiecare data cand apar episoade noi. Antreprenor de Romania FM este un canal de podcasturi dedicate promovarii antreprenoriatului romanesc, indiferent ca el se desfasoara cu succes in tara sau in strainatate. Povesti, esecuri, sfaturi, quizuri si polluri cu antreprenori romani din tara si diaspora. Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.ro Daca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in Marketing. Ne poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
O serie de podcasturi dedicate promovarii antreprenoriatului romanesc, indiferent ca el se desfasoara cu succes in tara sau in strainatate.Povesti, esecuri, sfaturi, quizuri si polluri cu antreprenori romani din tara si diaspora.-----------------------Acest canal este un produs Site4All - platformă completă de Smart Promoting dedicată exclusiv antreprenoriatului românesc. Mai multe informaţii găsiţi pe Https://www.Site4All.roDaca te interesează să urmăreşti şi informaţii din domeniul marketingului (visual marketing, brand personal, chatbot marketing, SEO şi Local SEO, drepturi de autor) te invităm să ne urmăreşti şi pe canalul de podcast: Detectivi in MarketingNe poti urmari si pe: Spreaker; Spotify; Google Podcasts & YouTube.
Rate Podcast

Share This Podcast

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Podcast Details

Created by
Site4All
Podcast Status
Active
Started
Aug 7th, 2020
Latest Episode
Feb 4th, 2021
Release Period
Daily
Episodes
54
Avg. Episode Length
30 minutes
Explicit
No
Order
Episodic
Language
Romanian

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.