Godnathistorier For Børn

A Kids and Family podcast
 1 person rated this podcast

Episodes of Godnathistorier For Børn

Mark All
Search Episodes...
I denne historie er Geo ude og gå en tur, da han pludselig hører en lyd i det fjerne. Geo går efter lyden og finder ud af, at lyden kommer fra en ørn. Ørnens rede er gået i stykker og Geo må hjælpe med at bygge den igen.
I denne historie tager Geo ud for at købe halloween pynt. På vej hjem kommer at sødt spøgelse svævende forbi Geo. Spøgelset er lidt ked af det, så Geo hjælper med at gøre Spøgelset glad igen.
I denne historie tager Geo ud for at finde en stor vandpyt. På jagten efter den store vandpyt møder han en Snegl, som har mistet sit sneglehus. Sammen tager de ud i regnen for at lede efter det.
I denne historie er Geo på vej hjem, da han pludselig hører et Pindsvin i en busk. Pindsvinet er sultent og har lyst til brombær. Sammen tager de på brombærjagt!
I denne historie venter Geo på isbilen. Han bliver så træt af at vente, at han falder i søvn. Efter en kort lur vågner han, fordi han kan høre isbilens klokker. Da han når ned til vejen, er isbilen allerede kørt. Han må på jagt efter isbilen!
I denne historie har Geo det varmt. Han leder efter en måde at køle ned på og beslutter sig for at tage på stranden. Her møder han en bange Krabbe. Heldigvis kan Geo hjælpe.
I denne historie tager Geo en rumraket ud i rummet. Han flyver over til månen og møder en mus. Da Geo skal hjem, går det op for ham at der ikke er mere benzin på rumraketten. Heldigvis vil musen gerne hjælpe med at finde noget.
I denne historie har Bamsen Geo pakket sin rygsæk og taget i skoven. Han finder hurtigt den perfekte teltplads, men en dyb å forhindrer ham i at komme derhen. Tilfældigvis møder han en Bæver og sammen prøver de at komme over på den anden side.
I denne historie er Geo ude og gå, da han pludselig hører en mærkelig lyd. Lyden kommer fra en hund som ikke kan sove, fordi den ikke kan finde sin dyne. Sammen tager Geo og Hunden ud for at finde den forsvundne dyne.
I denne historie har Geo pakket fiskestangen i rygsækken og tager til stranden for at fange nogle fisk. Det går op for Geo, at fiskene er ude på det dybe vand. Han må finde en båd!
Rate Podcast

Share This Podcast

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Podcast Details

Created by
Mikkel Palm Salmonsen
Podcast Status
Active
Started
Aug 29th, 2020
Latest Episode
Oct 11th, 2020
Release Period
Weekly
Episodes
10
Avg. Episode Length
10 minutes
Explicit
No
Order
Episodic

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.