Rate Podcast

Best Episodes of Nappulakengät

Mark All
Search Episodes...
Klubin ja Kupsin kohtaamisten tavaksi alkaa muodostua vähämaalinen tasuri. Tulos on pelitapahtumat huomioiden oikeutettu, mutta Klubin kannalta voitto olisi (vihdoin) tähän saumaan ollut henkisesti tärkeä.Tällä kaudella HJK:n suurimmat ongelma
HJK juhli viikonloppuna 115-vuotista taivaltaan juhlaottelussa AC Oulua vastaan. Päivässä oli sateisesta säästä huolimatta juhlan tuntua.Valitettavasti synttäriviikkoa varjosti musta maanantai, jolloin Klubi kävi Vaasassa pelaamassa Suomen Cup
Jos katsoo sarjataulukkoa, Veikkausliiga-kauden alku sujuu Klubilta mallikkaasti. Se voitti Ilveksen kotikentällään ja siirtyi sarjan kärkeen. Jos taas katsoo Klubin peliä, on syytä olla huolissaan. Klubi pelasi suurimman osan ottelua huonosti
Klubi avasi lauantaina Veikkausliiga-kauden Honkaa vastaan ottelussa, jossa oli sähköä ja kovaa kamppailua. HJK hallitsi pelin kulkua, mutta hyökkäyspäässä ei tuntunut tulevan tulosta. Klubi pääsi iskemään vasta toisella puoliajalla, kun tauon
Token italialainen mestariteos. Klubi matkusti Oulunkylään pelisuunnitelman kanssa, jossa vastustaja riisutaan aseista ja isketään sinne minne sattuu. Gnistanin kohdalla se tarkoitti sitä, että Klubi puolusti syvältä, antoi kotijoukkueen pitää
HJK jyräsi perjantaina Luke Plangen hattutempun turvin selvään voittoon. Onko "Plangey" ja koko joukkue vihdoin kääntänyt uuden sivun?Se selviää pian, sillä keskiviikkona pelataan paikallismatsi Oulunkylässä ja puolentoista viikon päästä on pa
Haastattelussa HJK:n Hall of Fame maalivahti, joka paikan höylä ja legenda Ville Wallén.Miten nuori maalivahti voi lyödä läpi Klubissa? Mitä ajatuksia Wallénilla on omasta peliurastaan ja sen jälkeisestä ajasta?Kuva: Mira Lönnqvist
HJK tiputti maanantaina uutispommin, kun se ilmoitti, että urheilujohtaja Vesa Mäki ja päävalmentajaksi kaavailtu Ferran Sibila on irtisanottu. Samalla uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin Toni "Toke" Korkeakunnas.Minkälaisen riskin Toke paluu
HJK:n pelaamisessa ei näy merkkejä paremmasta. Paperilla heikompia vastustajia ei saada kaadettua ja kovimmille kilpakumppaneille hävitään.Kannattajapääty on jo noussut barrikadeille ja vaatii sekä urheilujohtajan että valmennuksen erottamista
Klubin härkäviikko päättyi Valkeakoskella tasapeliin. Viikon sisään pelatuista kolmesta pelistä saldo on viisi pistettä. Riittääkö se? Miksi Klubi ei saa konetta käyntiin pelien ensimmäisellä puoliajalla?
Kilpailullinen kausi polkaistiin käytiin perjantaina Talin hallissa. Liigacupin lohkovaihe alkoi ja Klubi sai vastaansa IFK Mariehamnin.Tässä jaksossa pohdimme miltä peli näyttää muutaman päivän harjoittelun jälkeen ja mikä on avainpelaajien
Tässä jaksossa juhlitaan Klubin Veikkausliiga-kauden avausvoittoa, 4-0 Töölön turpajaisia Lahdesta. Katsotaan mitä muutoksia tehtiin ja miten HJK:n pelaaminen parani KuPS pelistä – ja käydään myös läpi mitä pitää vielä parantaa. Lopetetaan jaks
HJK avasi kautensa heikosti. KuPS oli selvästi valmiimpi ja parempi. Mikä meni pieleen? Mitä muutoksia torstain kotipeliin on odotettavissa? Muun muassa näitä kysymyksiä käymme läpi tässä jaksossa.
Lucas Lingman on pelaaja ja fani. Klubin kundi.Tammikuussa pysyvällä siirrolla kotiin palannut Luke kertoo tunnelmistaan kauden alla. Muun muassa mikä on tämän kauden joukkueen vahvuus?Kuva: Mira Lönnqvist
Veikkausliigan kausi 2024 on aivan nurkan takana. Tässä jaksossa puhumme muun muassa odotuksista Klubin uutta valmennusta ja sen pelillisiä valintoja koskien. Onnistuuko HJK yllättämään monipuolisuudella?
Klubin tulevan kauden joukkue on kasassa. Tässä jaksossa käymme läpi talven hankintoja. Vastaavatko ne odotuksia?
Haastattelussa HJK:n urheilujohtaja Vesa Mäki listaa pelipaikkakohtaisesti miltä joukkueen kasaaminen näyttää nyt, kun kauden alkuun on reilut kuusi viikkoa. Lisäksi hän kertoi mitä muutoksia Klubin urheilupuolella on tehty viime syksyn jälkeen
Ossi Virta antaa haastattelussa rautaisannoksen HJK:n kauden 2024 hyökkäysvaihtoehdoista ja pelitavasta, selventää valmennuksen roolijakoa ja puhuu intohimoisesti kaikesta, mikä liittyy Klubin valmentamiseen ja aluilla olevaa kauteen.
Kausi alkaa huhtikuun alussa, mutta hankinnat saavat vielä odottaa. Tässä jaksossa on vieraana Axel Storbacka, jonka kanssa jutellaan Klubin joukkueen kasaamisesta. Onko aihetta huoleen, kun kotimaisen siirtomarkkinan pelaajat ovat menneet Klub
Kauden viimeisessä kotipelissä todistettiin kaikkien aikojen komein Suomessa nähty tifo. Klubi aloitti pelin ylivoimaisesti ja meni helposti 2-0 johtoon. Tasapeli olikin siksi pettymys. Pelin lisäksi puhumme myös myyttisestä 'seuraavasta tasost
Tässä jaksossa käydään läpi mitä Klubin Veikkausliiga kauden varrella tapahtui. Puhumme muun muassa valmentaja kuvioista, parhaista pelaajista ja kohokohdista.
Onko Toni Korkeakunnas antanut riittävät näytöt jatkaakseen HJK:n päävalmentajana? Tuohon kysymykseen pureudumme tässä jaksossa. Vieraanamme on jalkapalloanalyytikko Axel Storbacka, joka tarkastelee asiaa datan kautta ja neutraalina kotimaisen
Pöly on laskeutunut viime viikon Aberdeen ja Vaasa vierasotteluiden jälkeen. Mitkä fiilikset reissuista jäi, siitä puhumme tässä jaksossa. Lisäksi katse kääntyy ensi viikon lauantaina luvassa olevaan mestaruusjuhlaan. Minkälainen peli on luvass
HJK:n härkäviikko on takana ja mestaruusjuna on hienosti raiteillaan. Kuuteen päivään kolme peliä ja täydet pisteet kotimaan liigassa on saldo, johon saa olla tyytyväinen. Suomen mestaruus voi varmistua jo sunnuntaina, jos KuPS häviää kotonaan
Ilta eurooppalaisen seurajoukkueturnauksen parissa lähti hienosti käyntiin, mutta tavoite jäi saavuttamatta. Tässä jaksossa käymme läpi Ägä-cupin lohkovaiheen avauksen vaiheita ja fiiliksiä. Lisäksi tartumme tuoreeseen skuuppiin, jossa Tokelle