Founder, author, and podcaster
Alin Chiriac este antreprenor implicat în proiecte de digitalizare a educației. El gestionează Adfaber, ONG care militează pentru digitalizarea sistemului de educație din România și Code School Clubs - rețea de cluburi private de tehnologie pentru copii, unde copiii pot să învețe programare și care sunt prezente în 10 orașe din România.
Petre Bîrlea este psiholog și marketer digital pasionat de dezvoltare umană și de înțelegerea celor din jur. În acest moment pasiunea sa este să descopere zona de profunzime a dezvoltării personale și să o prezinte lumii din perspectiva de podcaster și de psiholog. Am discutat în acest podcast: Cele 2 tipuri de dezvoltare personala - lucrul la "vârful piramidei" (lucrul cu comportamente și gânduri) vs. "baza piramidei" (vindecarea pattern-urilor din subconștient); Despre lucrul top-down (schimbări de convingeri & comportament, afirmații, obiective etc.) vs. vindecarea traumei complexe (bottom-up); Despre autosabotare în dezvoltarea personală: de ce se autosabotează unii oameni la un moment dat? (disonanță); Despre trauma complexă (ce este, de ce e important să știm despre ea); Despre vindecarea traumelor emoționale; Despre lipsa de stima de sine și despre criticul interior.
Gabriela Ilie este coach acreditat și psiholog în formare. Ea este persoana din spatele podcastului Morning Podcast, unde vorbește împreună cu invitații ei despre rutinele de dimineață ale oamenilor de succes.
Daniel Tănase este moderatorul podcastului Finanțe FM. Acest episod a fost unul în care am stat de vorbă amândoi despre podcasturi și care este viitorul lor.
View 904 more appearances
Share Profile
Are you Florin? Verify and edit this page to your liking.

Share This Creator

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Creator Details

Birthdate
May 22nd, 1977
Location
Cluj-Napoca, Cluj, Romania
Episode Count
908
Podcast Count
14
Total Airtime
1 week, 4 days
PCID
Podchaser Creator ID logo 222770