Michaela Wierdsma is a writer, blogger, speaker, enthusiast, mentor, and host of Michaela Wierdsma Podcast.
Voormalig carrière tijger Linda Tops-Miete heeft haar missie gevonden. Niet carrière, geld verdienen en status opbouwen, maar met 'Lin on a mission' verbindt zij mensen die verhalen hebben die werkelijk verschil uitmaken in de wereld. Met onder andere DPPR Magazine (dapper) verbindt ze inspirerende verhalen om vooral te stapjes te zetten naar een sociale en duurzame wereld. Al heeft ook zij haar nodige frustraties. Toch blijft de missie. In deze podcast verteld ze haar verhaal en wat haar drijft.
Saskia Postma, dé personal branding coach, heeft lef gekregen. Al jong ontdekte ze dat je met je talent meer van betekenis kon zijn voor anderen en voor haar eigen portemonnee, het duurde even voor ze ook daadwerkelijk het lef toonde om zichzelf daarin te ontdekken. Het heeft haar gebracht naar haar ultieme vrijheid: doen wat voor haar vrij voelt! Die levens- en ondernemerslessen geeft ze nu door in haar succesvolle personal branding coachpraktijk. Met haar missie: het menselijke gezicht in consultancy brengen, ontdekken haar klanten hoe zij aantrekkelijk zijn door hun verhaal en niet een volgende masteropleiding of MBA.  In deze podcast verteld Saskia haar verhaal waarmee ze inspireert om juist met lef, leiderschap en een sterk authentiek merk als consultant en ondernemer zichtbaar te zijn. Wat heb je te brengen, wat heb je in huis en waar sta je voor.  Dit en meer wordt met de nodige humor door Saskia gebracht. Nb: terwijl wij ons gesprek opnamen, werd er naast ons afgewassen. Die lichte bijgeluiden toont maar weer aan hoe scherp mijn opname apparatuur is :-)   
Maarten Nijman, verbeterman bij Pure&Lean, hij helpt bedrijven processen te verbeteren is vooral een transitieaanjager. Actief bij Our New Economy en transitie Castricum is zijn 'kindje'.  Maarten gelooft in transitie en in verbeterprocessen. Alle kleine beetjes helpen, dat wordt steeds zichtbaarder in Nederland. Over deze zichtbaarheid, succes, geluk, muziek, consuminderen, mensen en hoop gaat deze podcast. Een gesprek met een inspirerende man die succes vooral ziet in het moment zelf: 'Kijk naar de manier waarop je je leven leeft en de resultaten volgen daaruit'. En tegelijkertijd beseft hij ook: je moet stevig in je schoenen staan om op je eigen ervaring te durven vertrouwen om je succesvol te voelen!  
Als vormgever kwam een paar jaar geleden de droom van Heleen van der Sanden uit: ze nam het kwartaalblad Genoeg over. Dit blad dat voor Meer Doen Met Minder staat, laat al haar talenten tot bloei komen. Ze staat aan het hoofd van een team redacteuren en hield zich staande in de crisistijd, een tijd waarin het opzeggen van abonnementen als eerst bezuiniging werd doorgevoerd. Over hoe zij dit heeft overleefd en welke lessen het haar heeft gebracht, verteld ze in deze podcast. Ontspannen, goedlachs en enthousiast. Heerlijk om naar te luisteren en en passant geeft ze nog mooi een aantal (ondernemers)tips mee. 
View 22 more appearances
Share Profile
Get appearance alerts
Subscribe to receive notifications by email whenever this creator appears as a guest on an episode.

Subscribe to receive notifications by email whenever this creator appears as a guest on an episode.

Are you Michaela? Verify and edit this page to your liking.

Recommend This Creator

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Creator Details

Location
Castricum, Netherlands
Episode Count
26
Podcast Count
1
Total Airtime
17 hours, 30 minutes