Een echte autodidact op het gebied van podcasting.
Je wordt bijgepraat over de psychotherapie van Horner aan Max, wat Ricciardo nou echt vond van Max, wie een iets wat. beschonken Eddie Jordan graag zou zien strijden, Hamilton en zijn records, Hamilton en zijn eigen raceteam, wat geld Stroll allemaal wel niet brengt, welke Ferrari teambaas bij de maffia kan, hoe de teams aan het hamsteren zijn en natuurlijk de vraag van de luisteren en de social media update. Oftewel een bommetje volle aflevering, dus snel luisteren!
Je wordt bijgepraat over de Grand Prix van Toscane, de mogelijke overname van Mercedes Petronas F1, de nieuwe rol van Toto Wolff, de toekomstige baan van Vettel, wat er speelt bij Red Bull en natuurlijk de vraag van de luisteraar. Blijf op de hoogte en luister snel! 
Je wordt bijgepraat over de grand prix van Spa Francorchamps, de strijd van Ferrari tegen valsspelen, de terugkomst van een nieuw circuit, Vettel zijn zakelijk inzicht, Renault zijn nieuwe inzichten, de diploma uitreiking van Zandvoort, de terugkomst van Hulkenberg en natuurlijk de social media update en de vraag van de luisteraar. Blijf op de hoogte en luister snel!
Je wordt bijgepraat over de nieuwe concorde agreement tussen de teams en de organisatie, de nieuwe eigenaar van Williams, het uitstellen van de ban op de party mode, de kansen van Gasly, Ricciardo's mening over Mercedes en natuurlijk de social media update en de vraag van de luisteraar. Kortom, luisteren dus!
View 92 more appearances
Share Profile
Are you Myscha? Verify and edit this page to your liking.

Followers

Share This Creator

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Creator Details

Birthdate
May 21st, 1992
Location
Bunschoten, Utrecht, The Netherlands
Episode Count
32
Podcast Count
1
Total Airtime
21 hours, 16 minutes
PCID
Podchaser Creator ID logo 876529