Pierre Orsander Podcast Image

Pierre Orsander

Host, Editor & Producer of Gastronomipodden
Recent episodes featuring Pierre Orsander
4. Joel Lindqvist - Konditor, dessertmästare, kock och finalist i Årets Konditor 2019
Gastronomipodden
I detta avsnitt har vi med oss dessertmästaren, kocken samt konditorn Joel Lindqvist. Vi prata bland annat om om desserter på ostron, hur man hittar inspiration när det tryter samt uppladdningen inför finalen i Årets Konditor 2019.
3. Alexander Sjögren - Kock på Mutantur & tävlande i Årets Kock
Gastronomipodden
I detta avsnitt har vi med oss Alexander Sjögren som just nu börjar värma upp inför att tävla i finalen av Årets Kock. Det pratas om galna tacokvällar på den egna restaurangen Mutantur, hur Malmös dyraste falafel med tryffel kom till och de extrema nätterna inför tävlingen av Bocuse d’Or.
2. Peter Svanberg - Glasstronom på Köld
Gastronomipodden
I detta avsnitt gästar Peter Svanberg, glasstronom på Köld, Gastronomipodden. Det pratas bland annat om lämna toppjobb inom marknadsföring för göra glass, parallellen mellan sås och glass och komma på briljanta smaker på fyllan. Glassig lyssning!
1. Frida Nilsson - kökschef på MJ’S
Gastronomipodden
Frida Nilsson, kökschef på MJ’S, gästar i första premiäravsnittet Gastronomipodden. Det blir snack om bland annat fokuset på grönsaker, kärleken till harissa och brynt smör, att använda färger vid komposition av rätter samt gången när hela MJ’S luktade kål. Bon appétit! 
Teaser
Gastronomipodden
Teaser för Gastronomipodden
Share Profile
Are you Pierre Orsander? Verify and edit this page to your liking.
Stats
Location
Malmö, Sverige
Episode Count
6
Podcast Count
2
Total Airtime
3 hours, 18 minutes