An experienced Danish podcast producer.
Episode 12: Det dansk-tyske kulturelle venskabsår er skudt i gang. Det betyder, at en række arrangementer om Tyskland løber af stablen i år. Hvad kan vi bruge tysk kultur til i Danmark? Det snakker Tom Kampman med teaterinstruktøren Katrine Wiedemann og Dagbladet Informations litteraturredaktør Peter Nielsen om til præsentationen af venskabsåret i Skuespilhuset i København.
Episode 11: Nationalmuseets store særudstilling om Tyskland er startskuddet til Det dansk-tyske kulturelle venskabsår 2020. NACHBARs vært Tom Kampman er taget til Nationalmuseet i København for at blive klogere på den tyske historie og kultur. Her møder han seniorforsker Mikkel Venborg Pedersen og musiker, radiovært og kommentator Torben Steno. Lyt med, når de ser på udstillingen og taler om milepæle og dramatiske vendepunkter i den tyske historie og kultur.
Episode 10: Berlinmurens fald blev en stor omvæltning for øst- og vesttyskerne. Lasse Soll Sunde har skrevet bogen "Berlinmuren - Historien, skæbnerne og den tyske genforening". Tom Kampman snakker med ham om tiden efter Murens fald, hvor de to Tysklande skulle smelte sammen igen. Han har også mødt musikeren og iværksætteren Piet Breinholm, der boede i Tyskland både før og efter Murens fald. Han fortæller, hvordan genforeningen prægede ham selv og musikscenen på det tidspunkt.
Fra september bliver Verden ifølge Seriemagasinet en del af det eksklusive indhold på den nye streamingtjeneste for podcasts - Podimo. I Seriemagasinet Solo fortæller Tom Kampman hvilke fordele, det har for podcasten og lytterne at blive en del af den nye abonnementstjeneste.
View 93 more appearances
Share Profile
Are you Tom? Verify and edit this page to your liking.

Share This Creator

Recommendation sent

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Creator Details

Birthdate
Aug 11th, 1967
Location
Helsingør, Danmark
Episode Count
97
Podcast Count
3
Total Airtime
2 days, 14 hours
PCID
Podchaser Creator ID logo 203400