Dutch

A curated podcast list by Chris Pieters
Creation Date August 8th, 2019
Updated Date Updated January 19th, 2020
 Be the first to like this!
Have something to share?Create your own list of podcasts or episodes!
A list with Dutch podcasts
1
Op geheel eigen wijze nemen Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries de bladen door. Wat is de moeite van het lezen waard, en wat kun je gerust links laten liggen? Van vrouwenblad tot astrologie-journaal en van omroepmagazine tot sporttijdschrift: Marcel, Noortje en Roelof zijn je onmisbare gidsen in de papieren jungle.
1
De Nachtzuster biedt hulp en verzachting bij vragen en zoektochten, met respect voor de luisteraar en zijn of haar ervaring en kennis.
1
De wekelijkse update over alles rondom Netflix!
Zie je door alle podcasts het bos niet meer? Smacht je naar goede luistertips? De redding is nabij. VINK is dé podcastgids van Nederland! Radio 1-presentator Mischa Blok, Vincent Bijlo - dé radiorecensent van Nederland - en Volkskrant-recensent Stan Putman bespreken drie podcasts aan de hand van fragmenten en leggen ze langs de meedogenloze VINK-meetlat!
Eén bekende Nederlander, twee podcasts en een bak vol geluiden. Dat is Miss Podcast! Iedere aflevering laat presentator Mischa Blok haar gast twee bestaande podcasts recenseren. Daarnaast interviewt zij haar gast op een hele bijzondere manier, namelijk aan de hand van de belangrijkste geluiden uit hun leven. Verrassend persoonlijke gesprekken waarbij geluiden en podcasts centraal staan. Miss Podcast, radio zonder zendmast die ontroert, verwart, doet schaterlachen en bij vlagen volledig ontspoort. Volg Miss Podcast ook op Instagram @misspodcast of spreek de Miss Podcast voicemail in, vertel welke podcasts jij hebt geluisterd en wat je ervan vond! Bel 06-14814118.

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more