Dutch

A curated podcast list by

Creation Date August 8th, 2019
Updated Date Updated November 27th, 2020
 Be the first to like this!
Have something to share?Create your own list of podcasts or episodes!

About This List

A list with Dutch podcasts
 1. Voormalig bladenrecensenten Marcel van Roosmalen, Noortje Veldhuizen en Roelof de Vries, trekken het land in. Waar moet je zijn en waar kun je beter met een grote boog omheen rijden? Marcel, Noortje en Roelof zijn je onmisbare gidsen. Zolang COVID-19 rondwaart: De Coronafiles.
 2. De Nachtzuster biedt hulp en verzachting bij vragen en zoektochten, met respect voor de luisteraar en zijn of haar ervaring en kennis.
 3. 1
  Wekelijkse podcast waarin Thomas, Mark en Alrik je bijpraten over het laatste nieuws rondom alle streamingdiensten. Wat is er nieuw op Netflix? Welke series op Amazon Prime moet je gezien hebben? En welke verborgen parels zijn er te vinden op Disney+? Het antwoord op al deze vragen en nog veel meer vind je bij Kijkvoer!
 4. Zie je door alle podcasts het bos niet meer? Smacht je naar goede luistertips? De redding is nabij. VINK is dé podcastgids van Nederland! Radio 1-presentator Mischa Blok, Vincent Bijlo - dé radiorecensent van Nederland - en Volkskrant-recensent Stan Putman bespreken drie podcasts aan de hand van fragmenten en leggen ze langs de meedogenloze VINK-meetlat!
 5. Maak kennis met bijzondere mensen uit de wereld van de muziek, literatuur, film, wetenschap, media, theater en politiek. Een inspirerende Nederlander geeft de belangrijkste geluiden uit zijn of haar leven aan Miss Podcast. In ruil daarvoor krijgt diegene een bestaande podcast kado. Je hoort Milou Brand op maandag- tot en met woensdagnacht. Je hoort Mischa Blok iedere donderdagnacht. Miss Podcast, radio zonder zendmast die ontroert, verwart, doet schaterlachen en bij vlagen volledig ontspoort.
 6. GOED FOUT- Alwéér een muziekcast?? Ja, maar wat voor één! De auditieve liefdesbaby van Albrecht en Boxie die gaat over alle foute hits die wij in Nederland rijk zijn; en dat zijn er nogal wat! De grootste hits, waar je je eigenlijk de ogen uit je kop voor zou moeten schamen, worden op humoristische wijze ontleed door twee muzikanten die zichzelf boven alles nooit serieus nemen, met als ultieme doel: zélf een kneiter van een goede foute plaat uitbrengen waar een Flügeltje of twee lekker bij zal smaken!

Join Podchaser to...

 • Rate podcasts and episodes
 • Follow podcasts and creators
 • Create podcast and episode lists
 • & much more