Episode from the podcast1000 Podcasters

How to fix the missing podcast track

Released Wednesday, 8th January 2020
Good episode? Give it some love!
A few months ago I shared a little about an audio issue I’d been able to help troubleshoot for another podcaster and I mentioned that I might come back and share exactly what was happening and why it happened, as well as how to fix it.
Yesterday I FINALLY came back to it and explained what had happened (and we got a bit nerdy). But I dropped the ball AGAIN.
Today I’m back to show you two ways to fix the problem that was caused by running a single stereo output into a balanced mono input.
[smartvideo src="https://youtu.be/HVI52osIpQM" width="1280" height="720" responsive=true controls=true]
Resources MentionedFull Episode Notes: https://toptieraudio.com/94 (https://toptieraudio.com/94)
Video: https://youtu.be/HVI52osIpQM (https://youtu.be/HVI52osIpQM)
https://toptieraudio.com/93 (https://toptieraudio.com/93)
https://hollywoodandbeyond.com (https://hollywoodandbeyond.com)
https://www.speakpipe.com/toptieraudio (Leave a Voicemail)
https://toptieraudio.com/subscribe (Subscribe to 1,000 Podcasters)
https://twitter.com/toptieraudio (@TopTierAudio)
https://pod.fan/1000podcasters (Support the show)
Subscribe for Free!Make sure you never miss an episode of 1,000 Podcasters. Subscribe for free to have each episode delivered right to your favorite podcast app as soon as it's available.
[saf include=applepodcasts,googlepodcasts,castbox,spotify,subscribebyemail align=left]
Want to set up a consultation?Facebook: https://m.me/TopTierAudio (https://m.me/TopTierAudio)
Email: bryan@toptieraudio.com