Podchaser Logo
Home
7402 podcast

7402

7402 podcast

A weekly Kids and Family podcast featuring Erik Rosenberg
Good podcast? Give it some love!
7402 podcast

7402

7402 podcast

Episodes
7402 podcast

7402

7402 podcast

A weekly Kids and Family podcast featuring Erik Rosenberg
Good podcast? Give it some love!
Rate Podcast

Episodes of 7402 podcast

Mark All
Search Episodes...
Vi recappar vår resa till Cypern, snackar vänskap, drömmar och en del annat.
Vem är egentligen Lazarus Pitt? Var Idas knädoktor med i Snar Trek? 7402 är tillbaka för diskutera högt och lågt sedan senast.
Ida funderar på hur Harry Potters universum har expanderat, när hon ska bli bjuden på alkohol hemma, och vad Head'n'Shoulders-killen gör I landslaget.
Far och dotter diskuterar födelsedagen, recenserar säsong två av TV-serien The Rain, och kommenterar varandras felanvändningar av ord och uttryck
Ida berättar om sin komplicerade relation till brandlarm och om en spännande helg i Örebro med studentkårer från hela Sverige. Dessutom snackas det lite om Eriks biobesök på Avengers: Endgame.
Ida och Erik snackar om vänskap och hur man förhåller sig till olika relationer när det kommer till inbjudningar. Ida berättar om trettonåringen som var kungen av Limassol, och hans roll i hennes umgängesliv på Cypern. Dessutom blir det en lit
Far och dotter Rosenberg diskuterar veckan som gått, Idas grova språk, en väldigt orumsren språkgroda av Ida, uppträdande på Irstablixten, en rolig västeråskomiker och mycket annat!
Ida och pappa snackar trasiga knän, pappas övningskörningsrage, timing I humor och mycket annat. Och så ett par rekommendationer!
Ida har bokat festivalbiljetter, vilket föranleder far och dotter att snacka om sina bästa konsertminnen. Erik bekänner en ungdomssynd och Ida berättar om sina socialamedier-connections med Lost Frequencies.
Ida har intervjuat komikern och tvåbarnspappan Magnus Betnér. Dessutom pratar Erik och Ida om att jämföra sig med sina vänner.
Veckans avsnitt av 7402 är helt dedikerat till Idas och Eriks hemstad Vasteras. Dotter och far listar sina fem bästa punkter med staden!
Sociala medier ur från två olika generationers perspektiv. Ida berättar om användningen som tonåring, och Erik konstaterar att det är svårare att guida rätt som förälder med något man själv inte växt upp med.
Ida och Erik, dotter och far Rosenberg, ägnar veckans avsnitt av 7402 Podcast till att svara på slumpmässiga frågor. Det blir både högt och lågt!
Ida och Erik snackar om regler för att hänga ute, och hur man resonerar som förälder i såna lägen. Ida recappar sin första tur som övningskörare, Erik lanserar en rätt kass idé om frågelåda till nästa avsnitt. Och så blir det ASMR. Eller nåt.
Ida och Erik Rosenberg pratar om hur det är att komma tillbaka till Sverige efter tre år utomlands. Dessutom vill Erik diskutera Idas oförmåga att passa tider.
Ida och Erik pratar om bestraffningar, interaktiv film och mycket annat i veckans avsnitt av 7402 podcast.
Ida och Erik återsamlas för 2019 års första avsnitt av 7402 Podcast. Ida får recensera Eriks nyårslöften och recappa ett pinsamt telefonsamtal om kyckling. Dessutom pratas fördomar och hur de påverkar oss. Ida berättar om sitt rövhattsnylle.
Vem är moster Git? Ida förklarar Muckbangs för pappa. Hur långsamt kan man egentligen ta sig ned för en slalombacke, och hur många gånger kan Ida få in "My fucking..." i ett och samma avsnitt? Erik och Ida fortsätter sin odysse i relationen m
Det är dagen före julafton och Erik och Ida hinner inte med en utan två inspelningar av 7402. Det är bara en av dessa som kommer att nå lyssnarna, och i det avsnittet snackar duon om sociala medier, sjukdom och julens alla bestyr. Hur länge kan
Ida och Erik pratar om hur det är att vara tonåring och hur det är att vara pappa till en tonåring. I dagens avsnitt berättar Ida om när hon är en rövhatt på skolpysslet, och Erik försöker motivera varför han tvingar Ida att fira nyårsafton med
Vilka är vi? Vad är ett litet krök? Om att hjälpa till hemma, och mycket annat. I vår pilot gör vi ett halvhjärtat försök till programförklaring, men egentligen handlar det väl ändå mest om att vi ska underhålla oss själva i och med detta proje
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features