Podchaser Logo
Home
F.I.R.E.

F.I.R.E.

Released Friday, 26th April 2024
Good episode? Give it some love!
F.I.R.E.

F.I.R.E.

F.I.R.E.

F.I.R.E.

Friday, 26th April 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

F.I.R.E. - Financial Indepedence, Retire Early.


De siste årene har det blitt stadig mer interesse rundt det å oppnå økonomisk frihet, mye hjulpet av F.I.R.E.-bevegelsen og oppmerksomhet rundt personer som har oppnådd økonomisk uavhengighet i yngre alder. Konseptet i seg selv er enkelt og går ut på å spare og investere nok penger til at man kan leve av avkastningen fra investeringene sine, fremfor å jobbe. For å diskutere temaet har vi invitert Fredrik Støle, podkastvert og F.I.R.E.-ambassadør, Karin Kinnerud, Postdoktorstipendiat ved institutt for samfunnsøkonomi og Espen Henriksen, forsker ved institutt for finans. 


Vil du lære mer om temaet i denne episoden? På BI får du en bred innføring i økonomi, finans, ledelse og mye mer. Utforsk det brede utvalget av studier og kurs på BI. Les mer her.


Aktualitet & samfunn er en podkast fra Handelshøyskolen BI hvor vi snakker med eksperter for å gi deg en bedre forståelse av det som preger nyhetsbildet og påvirker samfunnet. Denne episoden ble moderert av Henrik Stølen i kommunikasjonsavdelingen ved BI og produsert av Sebastian Aasen ved BIs læringssenter. 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features