Podchaser Logo
Home
Super Mario World - Club Button Bashers

Super Mario World - Club Button Bashers

Released Saturday, 7th March 2020
Good episode? Give it some love!
Super Mario World - Club Button Bashers

Super Mario World - Club Button Bashers

Super Mario World - Club Button Bashers

Super Mario World - Club Button Bashers

Saturday, 7th March 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Het jaar 2020 is goed begonnen voor de mannen van Club Button Bashers en ook voor de luisteraars en participanten van deze groeiende club. Het doel van Club Button Bashers om samen een game te spelen en het daar over te hebben is prima gelukt. Super Mario World was een hit, is een hit en zal dat ook wel blijven als we de deelnemers van deze podcast mogen geloven.

Super Mario World voor iedereen

Een klassieke Super Mario-game is ongetwijfeld Super Mario World. Maar ondanks dat deze game op vele platformen is verschenen en iedereen deze game in 2020 wel gespeeld zou moeten hebben bleek dit niet het geval. Dus trokken we er op uit om een complete wereld vol platformgevaar te ontdekken samen met Yoshi!

Speciaal voor deze aflevering deed ook Steven, van de Button Bashers Podcast mee, om zijn vroegere ervaring te delen met de game en hoe hij nu nog weleens in zijn dromen op de rug van een Yoshi door levels heen zweeft. En hoe zit er met exit 96? En waar zit deze verstopt? Hoe ver is Mike gekomen en wat heeft Niels allemaal in een paar uur bereikt in de game? Veel vragen en nog meer antwoorden in deze podcast.

Want Super Mario World lijkt vandaag de dag nog steeds als basis te worden gebruikt voor heel veel Super Mario games. Zoals onder andere Super Mario Maker. Ook bij veel bezoekers van het Button Bashers Forum is de game nog steeds geliefd. Waar we in de vorige podcast nog allemaal iets verschillende speelde is dat nu dus niet het geval. Iedereen stond pal achter en middenin de wereld die Nintendo ons in 1992 al heeft geschonken. Een wereld die zelfs aan verandering is onderheven. Dit en meer, in de nieuwste CBB Podcast.

Het bericht Super Mario World – Club Button Bashers verscheen eerst op Button Bashers Podcast.

Show More
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features