Podchaser Logo
Home
Haasbot - Cryptosoep Podcast #22

Haasbot - Cryptosoep Podcast #22

Released Thursday, 25th June 2020
Good episode? Give it some love!
Haasbot - Cryptosoep Podcast #22

Haasbot - Cryptosoep Podcast #22

Haasbot - Cryptosoep Podcast #22

Haasbot - Cryptosoep Podcast #22

Thursday, 25th June 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Welkom bij de Podcast van Cryptosoep!

Aflevering 22 met Bert!

Deze aflevering gaat over de Crypto Robot: Haasbot.

HaasBot Review

HaasOnline is de website achter HaasBot, een online geautomatiseerd handelsplatform dat tot doel heeft individuen te helpen efficiënt te handelen in digitale activa zoals Bitcoin, Ethereum en diverse altcoins.

Het project maakt gebruik van een innovatieve softwaresuite met een reeks aangepaste bots, een verscheidenheid aan indicatoren en een aantal geavanceerde functies die meer ervaren handelaars aanspreken.

Desondanks biedt het platform ook een reeks diensten die ontworpen zijn om gebruikt te worden door minder ervaren handelaren, waardoor zowel nieuwkomers als professionele handelaren kunnen profiteren van geautomatiseerde handel.

HaasBot Prijzen

Er zijn drie soorten licenties beschikbaar, namelijk Beginner, Simpel en Gevorderd, en naast de keuze van het type kunt u ook kiezen hoe lang u uw licentie actief wilt laten zijn. Het platform biedt licentievoorwaarden van 3, 6 of 12 maanden.

Alle betalingen moeten worden gedaan in Bitcoin, en de prijzen variëren van 0,04 BTC voor een 3 maanden durende Beginnerslicentie tot 0,32 BTC voor een 12 maanden durende Geavanceerde licentie. De Beginnerslicentie biedt toegang tot 10 Concurrerende HaasBots, 10+ Verzekeringen, 10+ Veiligheidsvoorzieningen en 20 Indicatoren, terwijl de Geavanceerde licentie onbeperkte HaasBots en een onbeperkt aantal tools toestaat.

Hoe Beginnersvriendelijk is HaasBot?

Haasonline heeft meer tijd nodig om te wennen dan sommige van zijn concurrenten, het is noodzakelijk om HTS te installeren en te configureren en bots te downloaden op uw computer. Dit kan in het begin lastig zijn en nieuwe gebruikers zullen de verschillende online tutorials moeten doorlopen om met succes door het proces te navigeren.

Echter, als HTS eenmaal operationeel is, hebben nieuwere handelaren toegang tot eenvoudig te gebruiken voorgeconfigureerde bots, zoals de Orderbot die werkt volgens vooraf gedefinieerde orders, de Accumulatiebot, die een bepaalde valuta verzamelt via gerandomiseerde orders, en de Inter-Exchange Arbitragebot die gebruik maakt van de prijsverschillen op verschillende beurzen.

Genoemd in Today's Episode:

Deze Aflevering

Laat wat feedback achter:

Waar wil je meer over horen? Waar moeten we het nu over hebben? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

Vorige Afleveringen

Aflevering 21

Aflevering 20

Aflevering 19

Neem contact op met Bert:

Twitter van Cryptosoep

Linktree

Pinterest Cryptosoep

Homepagina

Support the show

Show More
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features