Podchaser Logo
Home
Star Wars Holiday Special

Star Wars Holiday Special

Released Sunday, 18th December 2016
Good episode? Give it some love!
Star Wars Holiday Special

Star Wars Holiday Special

Star Wars Holiday Special

Star Wars Holiday Special

Sunday, 18th December 2016
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Når det er jul er det tid til traditioner. Mange ser de samme film hver jul, som f.eks. "Alene hjemme" og "Die Hard", mens andre bare skal lytte til "Søren Banjomus" med Otto Brandenburg for at det kan blive rigtig jul. I år besluttede Morten sig for, at vi skulle have en ny tradition i de gnavne filmnørder-ske hjem.

Hans geniale idé var, at vi skulle se "The Star Wars Holiday Special" fra 1978. Ja, det kunne bestemt ikke gå galt.

Det gjorde det. Og ingen er de samme igen efter halvanden time med Chewbaccas nuttede familie, virtual rumsex i dagligstuen, innovative Cirque de Sol-shit-rutiner, sjove computer-instruktionsvideoer og tv-køkken med en charmerende husmor.

Der er også gensyn med de Star Wars-skuespillere, som man bare ikke vidste, at man ikke havde lyst til at se i en Holiday Special: Mark "Don't look at my face" Hamill, Carrie "Where's the coke?" Fisher, Harrison "I hate you all" Ford og ikke mindst en førstegangsoptræden af alles yndlingsdusørjæger Boba "Who's the black private dick that's a sex machine to all the chicks?" Fett.

Vi har indspillet podcastet som en audiokommentar, som kan høres samtidig med, at man nyder "The Star Wars Holiday Special". Linket til filmen er: [https://www.youtube.com/watch?v=S3a5j8PgQxg](https://www.youtube.com/watch?v=S3a5j8PgQxg) og vi fortæller jer i podcastet, hvordan I kan synkronisere audiokommentaren til programmet.

God fornøjelse.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features