Podchaser Logo
Home
17. Præsten Connie: "Det er ikke det perfekte der er det smukkeste"

17. Præsten Connie: "Det er ikke det perfekte der er det smukkeste"

Released Sunday, 3rd July 2022
Good episode? Give it some love!
17. Præsten Connie: "Det er ikke det perfekte der er det smukkeste"

17. Præsten Connie: "Det er ikke det perfekte der er det smukkeste"

17. Præsten Connie: "Det er ikke det perfekte der er det smukkeste"

17. Præsten Connie: "Det er ikke det perfekte der er det smukkeste"

Sunday, 3rd July 2022
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

I dag taler jeg med præsten Connie som kommer på Syrenparken 1 gang om måneden. Hun har 10 års erfaring fra en varmestue i Fredericia – så det blev et naturligt valg at sige ja til at komme til Syrenparken.

Det at blive inviteret ind på Syrenparken skaber et godt samarbejde og gode relationer – som skaber nye arrangementer på tværs af sognet. Det skaber fortrolighed til kirken og til samfundet.

Præster er tilgængelig for alle sognets borgere - i alle livsbegivenheder.

Vi taler om meningen med livet – om fællesskaber og det at være en del af noget større end os selv. Her er der plads og rum til alle nuancer og perspektiver i livet.

Livet er, hvor vi ikke nødvendigvis skal slå til i alt – hvis vi hjælper hinanden er der større succes i livet. Den store betydning at turde stå ved siden af hinanden og rumme hinandens forskelligheder og drage omsorg.

Alle liv er noget værd - vi er alle lige og alle har en funktion i livet. Livet er en gave vi er blevet givet - som skal modtages med respekt. For sig selv og hinanden.

At drage omsorg for de svage: ”Den fortiden stærke der drager omsorg for den for tidens svage”.

For Connie er det givende samtaler hun får på Syrenparken – det giver også et skønt og naturligt afbræk i hverdagen. Det giver en spejling i en anden livssituation. Livet er mere end de eksistenselle spørgsmål.

Det at stoppe op i livet - i nuet og ikke altid fylde mere på - men være mere nysgerrige på hinanden som mennesker, i fællesskaber og have flere væsentlige samtaler. At komme med det der er. Vi bliver stærkere sammen.

Kristendommen handler ikke kun om at prædike – men også at blive inviteret med ind i fællesskabet.

⭐Det er ikke det perfekte der er det smukkeste ⭐

Er du blevet nysgerrig på at vide mere omkring Syrenparken så følg linket til deres hjemmeside her: https://socialcenterlillebaelt.dk/wm425976

Er du blevet nysgerrig på hvad der sker i Gaurslund Sogn kan du følge dette link: https://gauerslund-sogn.dk/

Show More
Rate

From The Podcast

De Stille Stemmer

De Stille Stemmer handler om at sætte lyd til sin stemme. At turde komme frem med sin stemme selvom det kan være svært. Podcasten handler om min personlige rejse og løbende proces i at bruge min stemme. Jeg fortæller om hvor svært jeg har haft ved at turde tro på mig selv. Jeg sætter ord på de følelserne der dukker op når man som jeg ikke har de store talegaver med i bagagen. Det handler om at turde stå op for sig selv, være modig og sårbar. At det er muligt at træne sig til at blive hørt i store forsamlinger, i familie sammenhænge eller på arbejdspladsen. Jeg har lavet denne podcast i håb om, at du træder ud i livet som det smukke menneske du er. HUSK du er ikke alene. KIG OP. KIG UD. Selvom vi nogle gange tvivler på os selv og syntes det kan være en mørk verden at leve i, så skal du vide at du aldrig er alene. Måske der er en i vores netværk, som vi ikke lige tænker på, som kunne hjælpe. Vi er som ofte gode til at give af os selv. Det giver også andre rigtig meget at kunne give støtte og håb. Det kan være kringlet at finde ud af hvad der er rigtigt eller forkert. LYT til din indre stemme og vid, at du aldrig er alene. Jeg håber denne podcast giver dig modet til at lytte til din indre stemme og mærke hvor dyrebar du er. Jeg ved det er sårbart, det er også sårbart at være alene. Så der er intet at miste. Lad os fejre de små sejre sammen. Jeg er lige her i dit øre, til at fortælle dig, at du er ALDRIG alene. De kærligste hilsner fra mig.Vært: Gitte Vestergaard

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features