Podchaser Logo
Home
Mobilens indflydelse på billetsalg - og salg generelt!

Mobilens indflydelse på billetsalg - og salg generelt!

Released Wednesday, 9th February 2022
Good episode? Give it some love!
Mobilens indflydelse på billetsalg - og salg generelt!

Mobilens indflydelse på billetsalg - og salg generelt!

Mobilens indflydelse på billetsalg - og salg generelt!

Mobilens indflydelse på billetsalg - og salg generelt!

Wednesday, 9th February 2022
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

I dette afsnit har jeg besøg af Mads Kjer fra Ticketbutler, og jeg har inviteret Mads til en snak om det at arbejde med billetsalg generelt, men især hvilken indflydelse det har på konverteringer, at de fleste brugere kommer via mobilen!
Selvom du ikke arbejder med billetsalg, så kan du sagtens lytte med, for alle virksomheder kæmper med konverteringer på mobilen - de ved det måske ikke, men så kan du blive klogere på den del i afsnittet.
Vi taler også om det at udvikle produkter/ydelser til gavn for kunderne, og ikke med et primært fokus på hvad der er bedst for virksomheden.
Jeg arbejde sammen med Anders Matthesen, Linse Kessler, Ulf Pilgaard og flere andre fra underholdningsbranchen, og mobilen har ikke gjort billetsalget nemmere, og selvom jeg siden 2010 har arbejdet dedikeret med adfærd på mobilen, så er det stadigvæk en hård nød at knække, og derfor synes jeg det var et godt emne til Den Digitale Rodekasse.

Vi taler om et webinar i podcasten, du kan tilmelde dig her (det er den 7.3 - 2022)

https://www.ticketbutler.io/mobilens-betydningfor-billetsalg?lang=da

Hvis du vil læse mere om Ticketbutler, så kan du gøre det her: https://www.ticketbutler.io/?lang=da

Mads Kjer finder du på LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/madskjer/

Meget mere digital inspiration: https://plead.dk

Show More
Rate

From The Podcast

Den digitale rodekasse

I Den digitale rodekasse tager jeg, Peter Schjødt, udgangspunkt i den digitale købsrejse, som er fundamentet for en digital strategi i dag. Vi starter med at gennemgå hele den digitale købsrejse, så du er klædt på i forhold til alle faserne. Herefter bliver det en digital rodekasse, men hvor alt er målrettet i forhold til at kunne placeres på den digitale købsrejse, og det bliver ekstremt operationelt med masser af konkrete tips. Podcasten er målrettet alle typer af virksomheder: små, mellem, store, BTB og BTC, for modellen er præcis den samme for alle, og jeg har masser af tips som kan implementeres uden brug af konsulenter og som kræver store budgetter og mange resurser....kun at du vil det!Jeg vil også teste en masse digitale købsrejser, tage aktuelle emner op jeg ser på LinkedIn og andre steder, du vil høre historier og cases fra mit samarbejde med Anders Matthesen, Linse Kessler, Bubber og mange af de virksomheder jeg arbejdet med, som eks: LEGO, Bauhaus, Telenor, Movia, Nomeco, Dansk Håndbold Forbund, Team DK og mange flere. Jeg glæder mig til at dykke ned i en masse spændende emner, og jeg vil også løbende invitere folk ind fra branchen, marketingschefer, direktører og hvem det ellers vil kunne bidrage med værdi til din digitale købsrejse.Rigtig god lytter, jeg glæder mig til at fylde rodekassen op - en rodekasse fyldt med input til den digitale købsrejse. Du kan se masser af cases og blogs på mit website: https://plead.dkHilsen Peter Schjødt, Digital Atlet hos Plead

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features