Podchaser Logo
Home
Anna olla! - Lopeta kontrolloiminen ja keskity omaan tekemiseen

Anna olla! - Lopeta kontrolloiminen ja keskity omaan tekemiseen

Released Thursday, 23rd May 2024
Good episode? Give it some love!
Anna olla! - Lopeta kontrolloiminen ja keskity omaan tekemiseen

Anna olla! - Lopeta kontrolloiminen ja keskity omaan tekemiseen

Anna olla! - Lopeta kontrolloiminen ja keskity omaan tekemiseen

Anna olla! - Lopeta kontrolloiminen ja keskity omaan tekemiseen

Thursday, 23rd May 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Millaista elämä olisi, jos ei jatkuvasti pyrkisi kontrolloimaan sitä mitä muut ihmiset sinusta ajattelevat? Mitä tapahtuisi, jos antaisit muiden tehdä omat virheensä ja valintansa, vaikka ne tuntuisivat sinusta aivan vääriltä? Mitä jos et yrittäisikään huolehtia muiden tunteista, teoista ja ajatuksista, vaan keskittyiksit omaan tekemiseen? 


No minäpä kerron: olosi muuttuisi kepeämmäksi, kun tehtävät vähenevät. 


Ei tarvitsekaan enää kantaa huolta kuin omista reaktioista ja tunteista. Ja jännittävää kyllä, mitä vähemmän yrität hallita ja kontrolloida muita, sitä vahvempaa hallinnan tunnetta koet itse. Miksi? Koska nyt oma olotila ei ole muista kiinni. 


Antaa olla-metodin harjoittaminen tuo zeniä arkeen, ja vapauttaa aikaa jonka voi käyttää siihen, että keskittyy suhteisiin, jotka eivät aiheuta alituista kontrolloimisen tarvetta. Tsekkaa jos et usko!  



TEHTÄVIÄ JA INSPIRAATIOTA UUTISKIRJEESTÄ


Tilaa uutiskirjeeni, niin saat myös kirjallista materiaalia valmennuksen tueksi, sekä ensimmäisenä tiedon Superduuni-verkkovalmennuksen aloituksesta: annaperho.fi/uutiskirje


PS. Elämänkoulun kuuntelijapaneelissa voit ehdottaa vieraita ja aiheita, osallistu paneeliin täällä


SHOWNOTES


Procrastination-kirja onnistumisen pelon taustoista

Donald Kalsched: Trauma and the soul


MITÄS PIDIT, TULIKO JOTAIN MIELEEN?


Palautetta podista voi lähettää osoitteeseen [email protected] tai Whatsapp-numeroon (050) 549 5094 (mieluiten ääniviestit!). HUOM. Kerrothan viestissä, jos sitä EI saa käyttää osana ohjelmaa! Jaa meille oma muutostarinasi ja ole mukana inspiroimassa muita <3 



SOME


IG on mun somen pääseinä, ja se on täällä: 

https://www.instagram.com/annaperho/


…ja mun taloa voi seurata täällä:

https://www.instagram.com/olipa_kerran_talo/


LinkedIn issä kirjoittelen silloin tällöin työelämäjuttuja


PIENELLÄ PAINETTU

Huomautus: Elämänkoulu on asiaviihdeohjelma. Ohjelmassa tai uutiskirjeissä mainitut harjoitukset ja näkökulmat eivät korvaa medikaalista hoitoa, psykologin, terapeutin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen apua. Mielenterveyden pulmissa suosittelemme hakeutumaan ammattilaisen vastaanotolle, tai esimerkiksi mieli.fi-sivustolle, josta löydät linkkejä ja keskusteluapua. Apua kannattaa aina hakea. Et ole koskaan yksin.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Show More
Rate

From The Podcast

Elämänkoulu

Sinä voit muuttaa elämäsi suuntaa, ja Anna Perhon Elämänkoulussa opit, miten. Elämänkoulu on podcast, jossa Anna toimii kuuntelijan henkilökohtaisena life coachina, rohkaisijana ja vertaiskokijana.Muutokset omassa tarinassa eivät aina ole helppoja, mutta ehdottomasti mahdollisia! Anna on työskennellyt lähes 15 vuotta inspiraatiopuhujana ja yritysvalmentajana – mutta tässä podissa hän ryhtyy henkilökohtaiseksi. Anna ratkaisee kuuntelijoiden pulmia, hankkii studioon maan parhaat asiantuntijat ja ottaa kuuntelijan mukaan omaan arkeensa, joka ei ehkä olekaan niin särmää kuin elämänhallinnan ammattilaiselta odottaisi.Jaksoissa käsitellään arkielämän ongelmia laajalla skaalalla. Kannattaako ajatella, mitä muut ajattelevat? Miten huijarisyndrooman kanssa tullaan toimeen? Miksi ”kaikki on ihan okei” on maailman vaarallisin lause? Auttaako selfhelp oikeasti? Elämänkoulussa käsitellään aiheita, joista jutellaan kavereiden kanssa parin viinilasin jälkeen – tai ei jutella lainkaan, koska ne tuntuvat liian kipeiltä. Mutta kun asiat jakaa, ne muuttuvat helpommiksi kantaa.Elämänkoulu on tekijöille, eikä meinaajille. Siksi jokainen jakso sisältää myös konkreettisia työkaluja ja ratkaisumalleja ongelmien ja omien pelkojen selättämiseen. ”Elämänkoulun missio on inspiroida kuuntelijaa tekoihin, jotka tekevät hänen elämästään helpompaa”, Anna sanoo.Tilaamalla Annan uutiskirjeen saat kerran viikossa koosteen jakson olennaisimmista pointeista, sekä silloin tällöin myös maksuttomia tehtävälehtisiä, joilla jakson teemoja voi syventää. Kirjeen saat tilattua osoitteesta annaperho.fi/uutiskirjeElämänkoulu ilmestyy joka torstai. Tämän lisäksi tiistaisin ilmestyy Välitunti, Elämänkoulun palautejakso, jossa käsitellään kuuntelijoiden kommentteja ja palautteita.Lähetä palautteesi os. [email protected], tai Whatsapp-(ääni)viestinä numeroon (050) 549 5094.IG: @annaperho Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features