Podchaser Logo
Home
Σαββατογεννημένες

Σαββατογεννημένες

Released Tuesday, 16th April 2024
Good episode? Give it some love!
Σαββατογεννημένες

Σαββατογεννημένες

Σαββατογεννημένες

Σαββατογεννημένες

Tuesday, 16th April 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Οι Επιεικείς Έφηβοι ταξιδεύουν πίσω στα χρυσά χρόνια της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και αναπολούν την πρώτη σειρά που μας προσέφερε η χαρισματική πένα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Οι Σαββατογεννημένες είναι μια νέα πρόταση στην ελληνική τηλεόραση που εισάγει το καλοδουλεμένο σενάριο σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ατάκα που κάνει την ελληνική κωμωδία να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα.

Ελάτε μαζί μας να ζωντανέψουμε ξανά τον κόσμο της Καίτης, της Μπίας και της Σούλας. Τρεις γυναίκες που έπεσαν θύμα της γοητείας του Σάββα Κατσίκη και το πλήρωσαν ακριβά. Τώρα γυρίζουν πίσω στον τόπο του εγκλήματος για να πάρουν εκδίκηση, αλλά εκείνο που μένει είναι άδολη, αγνή αγάπη!

Καλή ακρόαση!

Ακολούθησέ μας στα social media για να βλέπεις ο,τι νεότερο από το νοσταλγικό κόσμο των 90s:

Επικοινώνησε μαζί μας για ο,τι θέλεις να μάθεις, να ρωτήσεις, να μοιραστείς

Website: https://epieikeisefivoi.buzzsprout.com

Show More
Rate

From The Podcast

Επιεικείς Έφηβοι

Λατρεύουν να διαφωνούν από μικροφώνου για κάθε ζήτημα από το παρελθόν που συναντούν στο διάβα τους. Οι Επιεικείς Έφηβοι ανήκουν στη γενιά που μεγάλωσε στα 80s και τα 90s, αλλά έκανε τις πρώτες της τσάρκες εκεί έξω ως ατίθαση νεολαία στα 00s.Ο Αντώνης και ο Λευτέρης συνεχίζουν να εξερευνούν τηλεοπτικές σειρές και προγράμματα που έγραψαν ιστορία από αυτές τις δεκαετίες, αναπολούν μουσικές και μόδες από την εποχή που ήταν μόλις 20αρηδες και βρίσκουν όλα όσα κάποτε αποτελούσαν καθημερινότητα μας λίγο πριν και μετά το Μιλένιουμ. Συνήθειες, αγάπες, πρόσωπα και καταστάσεις που σήμερα δεν συνιστούν παρά μόνο μια γλυκιά ανάμνηση.Ο νοσταλγικός κόσμος των Επιεικών Εφήβων ανοίγεται σε χιλιάδες διαστάσεις και ρίχνει φως σε όλες τις δεκαετίες του παρελθόντος, διατηρώντας μια ξεχωριστή θέση στην ανεπανάληπτη δεκαετία του '90.Καλή ακρόαση! Instagram:@epieikeis_efivoi_podcastFacebook: https://www.facebook.com/efivoipodcastYoutube: Επιεικείς Έφηβοι -https://youtube.com/channel/UCUR9NVw30woXdrPR0utO6YQ Email: [email protected]: https://epieikeisefivoi.buzzsprout.comBy me a coffee : https://www.buymeacoffee.com/epieikeispk

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features