Podchaser Logo
Home
FOREVER27CLUB TALKRADIO PODCAST – S3A19 – 9 JUNI 2021

FOREVER27CLUB TALKRADIO PODCAST – S3A19 – 9 JUNI 2021

Released Thursday, 10th June 2021
Good episode? Give it some love!
FOREVER27CLUB TALKRADIO PODCAST – S3A19 – 9 JUNI 2021

FOREVER27CLUB TALKRADIO PODCAST – S3A19 – 9 JUNI 2021

FOREVER27CLUB TALKRADIO PODCAST – S3A19 – 9 JUNI 2021

FOREVER27CLUB TALKRADIO PODCAST – S3A19 – 9 JUNI 2021

Thursday, 10th June 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

In deze aflevering van The Forever 27 Club TalkRadio podcast hebben Tom en Quin het onder andere maar zeker niet alleen over:

De drukke week van Tom met zijn werk bij de GGD, kinderverjaardagen op belevenisbooerderijen en toneelstukken. Hopen Tom en Quin dat ze snel weer plaatjes kunnen draaien op leuke feestjes in het land.

Quin verteld over de enorm ‘leuke’ dingen die je meemaakt als je je huis te koop hebt staan en Amsterdammers komen naar je huis kijken en toch liever op de Beijerlandselaan willen wonen (???).

De heren praten over waar ze naar hebben gekeken, waaronder de Friends reunion (vonden ze niet veel aan) maar dan belt Peter Paul in dus stoppen ze even met dat onderwerp.

Met Peter Paul behandelen ze al het nieuws van Feyenoord waaronder het ESPN elftal van het jaar, behandelt Quin zeer uitgebreid het speelschema van Feyenoord van het seizoen 2021-2022.
Hebben ze het over bedreigen van mensen m.b.t. Feyenoord City en Feyenoord City in het algemeen. Nieuw elftal bouwen rond Mark Diemers. Neemt Tom toch weer een seizoenskaart voor Feyenoord ondanks het slechte onderhoud van de Kuip (volgens Tom). Het Surinaamse Elftal en vooral het live commentaar. Peter Paul verteld over zijn winkel en Record Store day. The Police en Nico Haak. Weten we nog steeds niet wanneer de laatste aflevering is omdat Tom niet wil vertellen wanneer hij op vakantie mag. Behandelen ze alle verschrikkelijke en minder verschrikkelijk Oranje artikelen. Vinger Rock 12.

Hebben de heren ook nog gekeken naar Pen15 (op Ziggo) waar van Quin zeer over twijfelt of hij tot de doelgroep hoort, Rules of Engagement (FOX), Trigger Happy TV (YouTube) en minden in het verhaal over Trigger Happy belt Bingo Ellen.

Met BingoEllen hebben ze uitgebreid over het nieuw programma onderdeel “Voorspellen met BingoEllen”.Is er een kans van 1 op 7 volgens Bingo Ellen dat Oranje het EK wint en andere kansberekeningen. Quin koopt een Crypto Currency. Keken BingoEllen en Quin naar Doe Alsof Je Thuis Bent en vonden dat heel leuk en heeft Quin heel erg genoten van de 2 Rotterdamse Hippies die naar Marken gingen. Zaten BingoEllen en Quin zaterdag al meteen afgelopen zaterdag te lunchen bij China Town op de Kruiskade. De 3 nieuwe smaken Lay’s Chips in de smaken KFC, Pizzahut en Subway. Vraagt Quin nog even een uitleg aan BingoEllen voor het spel wat ze zaterdagochtend met nog 4 anderen hebben gedaan in Rotterdam Centrum en waar Quin helemaal niets van begreep (eigenlijk nog steeds niet). Lee towers, Glennis Grace en John de Bever. Immer Wieder Sonntags, de wandelingen van BingoEllen en haar enorme stikte afslank regime waar ze 8 kilo mee is afgevallen. Doen ze een rondje “Hoeveel bier zuipen Tom, Ellen en Quin thuis”. Komt Quin weer terug op Trigger Happy TV wat Quin heel grappig vind en niemand anders maar volgens Quin zou Trigger Happy TV wel eens de basis kunnen zijn van heleboel andere programma zoals Jackass en dat een heleboel andere programma’s de grappen hebben gestolen van Trigger Happy TV.

Doen ze nog 3 voorspellingen maar verteld Tom nog steeds niet wanneer hij op vakantie gaat.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features