Podchaser Logo

Goe Gezelschap

A weekly TV, Film and News podcast
Good podcast? Give it some love!

Episodes of Goe Gezelschap

Mickey Mouse is al 92. Wat een oude vent toch. De NASA viert ook zijn verjaardag, alsook de film Scott Pilgrim vs The World, alsook ... Liv.
Wat als je een pil zou kunnen innemen dat je superkrachten geeft, voor vijf minuten? Zou je de wereld gaan redden met je kunnen, of zou je eerder naar de Dark Side vertrekken? 
Top secret, vertel het aan niemand. Maar zo gaan wij zonder te betalen naar de bioscoop.
Sommige films bekijk je enkel op vrijdagavond, met wijn. Wat als dat nu eens onze nieuwe manier van beoordelen wordt? Het aantal wijn dat we nodig hebben voor een film. Open brainstorm, doe gerust mee.
Binnenkort zijn robots de acteurs in grote Hollywood films! Klinkt leuk, klinkt vreemd, klinkt alsof we er een gesprek over moeten hebben. Komt dat even goed uit dat wij toevallig een podcast hebben... oh en ze maken ook een nieuwe Pirates film
Chicken Run, dé Aardman klassieker uit 2000, krijgt een vervolg dankzij Netflix. JK Simmons liet weten dat er meer J Jonah Jameson zal zijn in de MCU en we hebben het ook nog over andere vreemde series. Gewoon echt vreemd gedoe...
Even terugblikken op een jaar vol Goe Gezelschap. Om onze verjaardag te vieren doen we even iets anders, we spelen een spel: Two truths, one lie. Drie dingen over films, series, onszelf, ... En de ander moet raden welke van de drie niet klopt.
Ah. Ken je het nog? Die goeien ouwen tijd in de Videotheek? Eens rondhangen op een avond, DVD'ke kiezen, opwarm popcorn erbij en hop: top avond. Nostalgie, nostalgie.
Het nieuws van de eeuw brak los, en wij hebben namen de podcast er net iets te vroeg voor op. The Justice League, Snyder Cut zal binnenkort beschikbaar zijn op HBO. We hebben gewonnen, internet. We hebben gewonnen.
The Umbrella Academy komt terug naar Netflix voor een tweede seizoen! Niet alleen dat, maar Chris Hemsworth neemt alle actie films over op Netflix. En Tom Hanks wint een Webby Award. Want uiteraard.
Tom Cruise heeft weer wat aandacht tekort. Dus hij gaat letterlijk de ruimte in om te acteren. Achja. Een betere astronaut dan Tom Hanks zal hij nooit zijn, dus laat hem maar leuk spelen. Ook mogelijke spoilers over Fortnite Chapter 2 Season 3?
Domme dingen zeggen en/of doen op het internet, om zo toch veel aandacht te krijgen. Het is een strategie dat, helaas, vaak gebruikt wordt. Zeker op YouTube en Twitch. Maar werkt het wel echt? Kan je hier echt een vast publiek mee opbouwen?
Oh God nee. Please. Nee. En dan nog een geannimeerde reboot ook? Jezus, wat hebben we misdaan om dit op ons te krijgen? Het einde is nabij. Hide yo kids, hide yo wives.
Quibi klinkt interessant, maar volgens ons is het niet een app dat lang zal leven. We geven het twee jaar. Of zal Anna Kendrick toch het platform naar een hoger niveau tillen? (spoiler: nee)
Harry Potter is al tien jaar geleden afgelopen? Zot. Wat als ze de film reeks een reboot geven? Wij hebben de belangrijkste personages op een lijstje gezet, en hier nieuwe acteurs voor gekozen. 
W817 behaalt zijn crowdfunding! Nog meer Tom Hanks weetjes, nieuwe Netflix films die eigenlijk best interessant klinken en iets met Sam Claflin, who cares.
Disney zal nu ook Bambi hermaken. Misschien. Ze moeten nog eens nadenken. Of 't wel genoeg geld zal opbrengen, wat sowieso het geval is. Want de laatste tijd vreten we enkel nog nostalgie op. Ook is Deadpool eindelijk in Fortnite, en meer!
We moeten allemaal thuis blijven! Verveling zal wel toeslaan, but have no fear! Goe Gezelschap is here. En we geven je een lijst met allemaal top series en films om te bingen. Graag gedaan.
Iets ouder, niets wijzer. Niet alleen de tagline van de (hoogst waarschijnlijk) komende W817 film, ook nog eens een goede slagzin dat onze Vlaamse media wat samenvat. Man man man, wat een miserie toch, onze entertainment sector...
Series en films laten de boel graag ontploffen. Niets nieuws, maar 't wordt te vaak gebruikt om de saaiheid van een scene of het verhaal te verbergen. Terzijde: Michael Bay zijn werk is kunst. Hier is waarom (oh en nog andere dingen ook, zoals
Rustige aflevering deze week. Vreemde trailers werden gedropt, zoals een Men In Black, Junior Edition? En Gossip Girl keert terug, want HBO wilt de thuis worden van nostalgie. Eerst Friends, nu Gossip Girl. What's next?
'Friends' niet in België te zien? Dan hebben ze nog nooit van VPN's gehoord zeker, onze vrienden bij den mainstream media? Ook wordt het derde seizoen van Westworld een heuze girl fight. Wordt plezant!
Elke podcast opnieuw geven we weetjes over Tom Hanks. Hier opnieuw nog meer liefde voor deze prachtige getalenteerde man. Ook over 'Green Knight' en series op vreemde apps. En er is eindelijk ook Fortnite nieuws! Season 2 komt er aan (wel, is e
Ik heb gehoord dat dit origineel het verhaal was voor de nieuwste Wizarding World film: "Harry Potter and the Second Amendment". Echt waar ergens gehoord maar toevallig de bron vergeten. (Even serieus: die nieuwe film ziet er geniaal uit). Verd
Rate Podcast
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.