Podchaser Logo

Golden Cockerel - Tottenhams Venner

A Sports podcast
Good podcast? Give it some love!

Episodes of Golden Cockerel

Vi har hatt den glede å ha besøk av Bertil Valderhaug, journalist og leder for Aftenposten Sport Han forteller villig om hvordan han ble Tottenhamsupporter og artige hendelser som journalist på nittitallet. Vi har med oss oddsekspert Sigurd Bly
Full pott på tre kamper, og dermed kan alle Tottenham-supportere glede seg over at Spurs topper Premier League. I tillegg vurderer vi overgangsvinduet og gleder oss over at Harry Kane fortsatt er Tottenham-spiller.
Vidar Edell, Ole Andreas Olsen, Leif Kontad Borsheim og Lars Peder Karset Hellerud går i studio for å diskutere kaoset rundt Harry Kane. I tillegg tar de for seg sommerens overgangsvindu til nå, og ser frem til seriestart.
Onsdag kveld sprakk nyheten om at Tottenham endelig har fått sin nye manager. Nuno Espirito Santo er mannen som skal lede Spurs fremover, og denne episoden er i all hovedsak viet vår nye manager.
Super League og sparking av Mourinho. Vi kommer med våre meninger om Superligaen og snakker om Jose, Mason og hvem vi tror kommer.
Jonis er gjest når panelet diskuterer ståa i Spurs. Ligacupfinale, fryseboks med åpen dør og stadige kollapser etter pause er blant temaene de er innom.
Vi har med oss Jon Georg Dale for å lade opp til søndagens North London derby.
Anders Mo Hanssen er gjest når panelet diskuterer blant annet den elleville kampen mot Everton, mager poengfangst i ligaen, midtstopperproblematikken, Moussa Sisskoko som ikke vil ha ball, hvem som er Tottenhams viktigste spillere og veien vide
Helge Kalleklev fra TV 2s Premier League-team er med som gjest, der temaene er blant annet sesongen til nå, det som ligger foran oss, Tanguy Ndombele, Gareth Bale, mulig Christian Eriksen-retur,  Dele Allis uvisse fremtid – og Heung-min Son med
Vi oppsummerer de siste ukene, ser frem mot de neste og ber Mourinho våge mer.
Tottenham på tabelltopp i desember, det ser vi ikke hvert år! Vi teller også ned til søndagens Nord London-derby.
Oppsummering av sesonginnledningen, en låt å bli glad i, Son og Kane i hundre, blytungt for Dele. Og vi ruller terninger på nykommernes første uker i Spurs.
Erik Heimdal er med som gjest, der temaene er blant annet nykommerne, ny policy på overgangsmarkedet, resten av vinduet, hvordan skal Spurs se ut formasjonsmessig fremover, hvilken spiss bør de hente, hvilken turnering bør de satse på og hva er
Vi kastet oss rundt og laget en ekstra-podcast i forbindelse med overgangene. Med oss som gjest har vi Shayan Jalilian, som følger spansk fotball veldig tett. Han gir oss svaret på alt vi trenger å vite om nykommerne.
Vi fikk besøk av TV 2-kommentator Espen Ween, som lanserer sin drømme-backup til Kane. I tillegg snakker vi blant annet om trofé vs spillestil. Fyller Højbjerg midtbane-tomrommet? Drømmen om Bale? Og vi ser på terminlisten.
Vi snakker blant annet også om hva Covid-19 vil bety for Spurs fremover, fremtiden til Ndombele og Kane i Spurs og om Mourinho endelig har funnet midtstopperparet sitt. Med Petter Frydenlund, Ole Andreas Olsen, Leif Konrad Borsheim og Lars Pede
Golden Cockerel er endelig tilbake med ny utgave etter en lang korona-pause. I denne spesialepisoden kan du teste dine Tottenham-kunnskaper. Vet du for eksempel hvor mange ganger Spurs har vunnet FA-cupen, eller hvem som var assistenten til Mar
Vi snakker om Mourinho, Levy, Champions League og spisskrisen. Og holder 5. plass til Champions League neste sesong?
Vi har hatt besøk av Paul Thomas Clay som gir deg all info du måtte trenge om vår nye spiller; Steven Bergwijn. Og ikke minst hvordan det uttales. Vi snakker også om spillere som har gått, kampene som har vært, og trua på laget fremover. COYS!
Vi fikk storfint besøk av to blad Thorstvedt, som var fornøyde med Mourinhos første uker, og er spente på fortsettelsen. Vi kikker innom RB Leipzig og ser litt på mulighetene på overgangsmarkedet.
Pochettino er historie i Tottenham. Det er ingen tvil om at ha vil bli savnet, men sjokket er i ferd med å legge seg. Nå ser vi fremover med Mourinho som ny manager.
Hva har gått galt? Eriksen, Jan og Toby. Høyreback-posisjonen. Keepersituasjonen. Nye spillere inn? Pochettino. Mourinho. Noe vi er fornøyde med? Hva skal til for å snu dette? Espen prøver å berolige oss og kommer med et veddemål ang. James Mad
I sesongens første episode av Golden Cockerel tar vi for oss sesongåpningen med opp- og nedturer, vi snakker om overganger, skader og kampene som kommer. Vi går igjennom lagene i vår gruppe i Champions League og Peder kommer med fine reisetips.
Vi skal spille finale i Champions League!!Asbjørn Myhre, Lars Peder Karset Hellerud, Leif Konrad Borsheim og Ole Andreas Myhre Olsen snakker om en fantastisk omgang i Amsterdam og øyebikkene vi likte best. Vi sier hva vi synes om gode og dårlig
Erik Thorstvedt forteller om opplevelsene fra legende-kampen og om inntrykket av vår nye stadion. I studio er også standup komiker Vidar Hodnekvam, Petter Frydenlund og Hans Marius Jacobsen.
Rate Podcast
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.