Podchaser Logo
Home
Hantverksdagar på Skansen

Hantverksdagar på Skansen

Released Wednesday, 21st September 2022
Good episode? Give it some love!
Hantverksdagar på Skansen

Hantverksdagar på Skansen

Hantverksdagar på Skansen

Hantverksdagar på Skansen

Wednesday, 21st September 2022
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat drömma om att starta 3e säsongen av Hantverkardagboken på en så magisk plats som Skansen. Detta avsnitt spelades in på det ikoniska Bollnästorget tillsammans med 3 andra hantverkare i ett panelsamtal om svenskt hantverk. För första gången med publik!Om du gillar Hantverkardagboken kan du gå in på patreon och prenumerera. Ditt stöd kan möjliggöra att Hantverkardagboken kan fortsätta att växa och utvecklas.Patreon HantverkardagbokenTyckte du om avsnittet? Dela gärna ✌🏼🤓#Hantverkardagboken  Instagram @hantverkardagboken   Hantverkardagboken är sponsrad av:  

Sjöbergs arbetsbänkarAnge koden HANTVERKARDAGBOKEN vid ditt nästa köp hos Sjöbergs och få en fin gåva under hela 2022   

Tormek sharpening innovations Köp Tormeks sortiment hos Hyvlar.se och ange koden TORMEKRABATT och få 10 procent vid ditt nästa köp.

Slöjd Detaljer@slojddetaljerAnge kod Hantverkardagboken22 för att få 15% rabatt hos Slöjd-Detaljer. Gäller ej elverktyg och kan inte kombineras med andra rabatter. Uppge koden online i kassans meddelandefunktion och rabatten dras av manuellt så fort ordern är registrerad. Erbjudandet gäller t.o.m januari 2023.  Koden kan självklart även användas i fysisk butikFormlabbet@formlabbet

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features