Podchaser Logo
Home
01 Morgenkrydderen 2024

01 Morgenkrydderen 2024

Released Monday, 8th January 2024
Good episode? Give it some love!
01 Morgenkrydderen 2024

01 Morgenkrydderen 2024

01 Morgenkrydderen 2024

01 Morgenkrydderen 2024

Monday, 8th January 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Nu kan du høre eller genhøre Morgenkrydderen fra søndag den 6. januar 2024. Der er indslag fra Nytårsløbet Tour de Freesborg, Fhv. Kammertjener Andersen fortæller om Tronskiftet i 1972 og Carina Bølling fortæller om bogen Lucky.

- Året sluttede ved det traditionsrige Nytårsløb i Fredensborg Slotspark, Tour de Fredensborg. Løbet blev afviklet for 4. år i trræk i et samarbejde mellem Fredensborg Atletik Klub og Fredensborg Kommune. Ved dette arrangemenet var der i omegnen af 1000-1100 deltagere. Vi sendte vore reporter Søren Hybschman op til Fredensborg Slot, for en snak med formand for atletikklubben Helge Frøsig.

- John har haft en snak med Carina Bølling om hendes bog 'Lucky 7'. Bogen er fiktion men handler om 7 gamle mænd i en landsby i Andalusien. Udgangspunktet er et fotografi af syv gamle mænd på en bænk.

Carina fortæller blandt andet om

sin opvækst i Hillerød og Fredensborg, uddannelse og jobsbor på Solkysten nær Malaga i Spanienmormoren købte en Finca som er en lille gårdbogen 'Lucky 7' med inspiration fra et fotografidiverse nedslag i et par af fortællingernedet ugentlige markedordsprog og vendinger - dansk og spanskbogen er udkommet på dansk og engelskom at købe bogen - telefon 50457421- Så har vi været en tur i arkiverne for et genhør med Fhv. Kammertjener Anker Andersen der fortæller om Tronskiftet i 1972. Indslaget er et uddrag fra et foredrag der blev holdt i Fredensborg og her fortalte Anker Andersen om hvordan Tronskiftet foregik i 1972, hvor han var Kammertjener for daværende Kong Frederik.

- Der er også Cybervejret med Leif Jensen og Lokalnyhederne fra humleborg.dk

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features