Podchaser Logo
Home
Inde i stoffet - en podcast om misbrug

Brydehuset

Inde i stoffet - en podcast om misbrug

A weekly Society, Culture and Documentary podcast
Good podcast? Give it some love!
Inde i stoffet - en podcast om misbrug

Brydehuset

Inde i stoffet - en podcast om misbrug

About
Inde i stoffet - en podcast om misbrug

Brydehuset

Inde i stoffet - en podcast om misbrug

A weekly Society, Culture and Documentary podcast
Good podcast? Give it some love!
Rate Podcast

Er du ung og tager stoffer og har et ønske om at stoppe, men er i tvivl om du kan? Eksperimenterer du med stoffer og er nysgerrig på, hvad stoffer gør ved din krop og hvad risikoen er ved at blive ved? Eller måske tager du stoffer til fester og er bekymret for om du kan blive afhængig? Så skal du høre med i ”Inde i stoffet”, hvor du kan få svar på dine spørgsmål.

IndholdInde i stoffet giver dig personlige historier fra andre unge, som selv har været i misbrug. Gennem deres historier med stofmisbrug og efterfølgende behandling, får du et unikt blik ind i stoffernes verden, og hvordan stoffer påvirker kroppen, sindet og ungdomslivet generelt. Hver uge er der en ny gæst i studiet, som fortæller sin historie med misbrug - eller fagprofessionelle, som giver et indblik i deres arbejde med folk i misbrug. Vi fortæller også om mulighederne for hjælp og at selv om man er meget afhængig af stoffer, så kan det lade sig gøre at blive stoffri og leve et godt og meningsfuldt liv. Vi kommer rundt om stofmisbrug/alkoholmisbrug, afhængighed, hashpsykoser, sociale aspekter af misbrug og meget mere. Podcasten har en uformel tone og vi inviterer til dialog med vores gæster.

Mød vores værterCenia og Nicklas er værter på Brydehusets podcast om misbrug. Begge har været i behandling i Brydehuset for stofmisbrug og begge er nu stoffri. Cenia kommer fra Hareskovby nær Ballerup og en opvækst med skilsmisse, kompleksitet i relationen med sine forældre og med svære betingelser for at nyde barndommen i trygge rammer. Efter nogle år med usikkerhed om, hvad fremtiden skulle byde på, og et behov for at lande efter nogle turbulente år med stofmisbrug er hun nu på vej ind på socialrådgiveruddannelsen. Cenia har et brændende ønske om at arbejde med socialt udsatte mennesker og være med til at gøre en forskel for andre. Cenia arbejder frivilligt i Brydehuset og bruger meget af sin fritid på at hjælpe andre mennesker med de svære ting i livet. Nicklas kommer fra en kernefamilie i Smørum. I en tidlig alder var Nicklas urolig i skolen og havde svært ved at indgå i skolens rammer. Han følte sig overset og misforstået af skolens lærere og brugte stofferne til at finde sociale fællesskaber uden for skolen. Men de fællesskaber bragte ham ind i en verden med stoffer og misbrug og efter flere hashpsykoser og en nærdødsoplevelse opsøgte han Brydehuset. Nicklas er nu stoffri, har fuldtidsarbejde, kæreste og en lille søn. Mere informationWebWeb: https://www.brydehuset.dk eller https://www.makeitstop.dk/

Socialehttps://www.facebook.com/Brydehuset-459571034180745https://www.facebook.com/MakeitstopBrydehusethttps://www.instagram.com/makeitstop.dk/

Show More

Creators & Guests

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can so they can be credited for this and other podcasts.

Podcast Reviews

This podcast hasn't been reviewed yet. You can to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Inde i stoffet - en podcast om misbrug". You can add this podcast to a new or existing list.

Host or manage this podcast?

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.

Podcast Details

Created by
Brydehuset
Podcast Status
Idle
Started
Apr 21st, 2020
Latest Episode
Dec 23rd, 2021
Release Period
Weekly
Episodes
12
Avg. Episode Length
29 minutes
Explicit
No
Order
Episodic
Language
Danish

Podcast Tags

This podcast, its content, and its artwork are not owned by, affiliated with, or endorsed by Podchaser.
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features