Podchaser Logo
Home
I Praksis: Ledelse af Frivillige

I Praksis: Ledelse af Frivillige

Released Wednesday, 11th September 2019
Good episode? Give it some love!
I Praksis: Ledelse af Frivillige

I Praksis: Ledelse af Frivillige

I Praksis: Ledelse af Frivillige

I Praksis: Ledelse af Frivillige

Wednesday, 11th September 2019
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

NYHED: Ingerfair præsenterer ny podcastserie

 

I Praksis

 

I podcastserien 'I praksis' lægger vi teorien på hylden i en kort stund og tager derimod udgangspunkt i praksissen. Vi stiller konkrete spørgsmål og forventer konkrete svar baseret på erfaringer, uddybet med anekdoter fra virkeligheden. Formålet med podcasten er at give et praktisk blik på de udfordringer man i frivilligsektoren kan stå overfor.

 

Episode #1: Ledelse af frivillige

I denne podcastepisode har vi besøg af Julia Hunt, chefkonsulent hos Ingerfair. Julia har mange års erfaring indenfor frivilligsektoren og interesserer sig især for ledelse af frivillige. Som blot 17-årig debuterede hun som bestyrelsesmedlem i en forening og fik dermed, allerede i en ung alder, en masse ansvar. Ansvaret er udelukkende vokset siden og det samme er drivkraften for at udbrede en generel forståelse for at ledelse af frivillige er en særlig disciplin. Filip Valente Madsen, kommunikationsmedarbejder hos Ingerfair, stiller Julia spørgsmål om de erfarringer hun har gjort sig indenfor området. Vi snakker bl.a. om gode råd til frivilligledelse, om en uddannelse i ledelse af frivillig er en nødvendighed og om hvordan man sørger for at bibeholde gejsten for jobbet som leder af frivillig.  Derudover fortæller Julia anekdoter fra nogle af de oplevelser hun selv har gjort sig indenfor frivilligsektoren. 

Giv din mening til kende

Vi vil hjertens gerne høre, hvad du synes om podcasten. Kan du bruge den til noget? Har du idéer til emner, formater eller spændende mennesker, vi bare MÅ have i studiet?

Du er altid velkommen til at sende en mail til Filip, hvis du har ris, ros eller godeidéer.

 

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features