Podchaser Logo
Home
Cik slikti patiešām ir?

Cik slikti patiešām ir?

Released Wednesday, 22nd May 2024
Good episode? Give it some love!
Cik slikti patiešām ir?

Cik slikti patiešām ir?

Cik slikti patiešām ir?

Cik slikti patiešām ir?

Wednesday, 22nd May 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

(00:00) Sākums

(02:30) Reņģēdāju umurkumurs pēdējo reizi ar Dzintri un pirmo reizi trīs stabi;

(06:25) Ēlerte un Druviete ar plakātiem piketā, Šeitelmans par iekrievotā Brieža piekaušanu, Ainars Latkovskis brīnās, ka pa TV raida krieviski, Brauna un Roķe sūta dirst Māru Zālīti un Levitu, kā Vienotība atdeva kremlim sabiedrisko mediju ar visiem SEPLiem un politiku progresīvajiem, kurš politiķis rakstīs iesniegumu prokuratūrai par valsts drošības apdraudēšanu, Dzintris paredz, ka lieta tiks ierosināta pēc debatēm, bet čokā nevienu neieliks, jo Roķe jau nav nekāds Zakatistovs, vai TV vada naidīgas valsts aģenti vai noderīgie idioti?

(27:15) Abu Lindu Hosams apropriē līdzekļus savas ministrijas ietvaros, ņems nost neatliekamajai medicīnai un dzemdniecībai un dos iestāžu kapacitātes stiprināšanai, stratēģiskajai komunikācijai un cīņai ar mākslīgo intelektu, jaunu cilvēku dzimšana vairs netiek plānota.

(39:00) Latviešu banka vai naudas zaudēšanas mašīna, Indexo no PR un zaudējumiem, līdz pieckārtīgai akciju cenai; kur pazuda Margēvičas raksts “Dienai”, kas ir bankas akcionāri, zviedru bankas var gulēt mierīgi, bet pensionāriem ir jāuzmanās, kāds ir ceļā pēc jūsu mazajām naudiņām.

(59:25) Jautājums no provinces: “Kāds būs iegansts EP priekšvēlēšanu debašu ATCELŠANAI Latvijas televīzijā krievu valodā?”

Ziedojumu lādīte. Atbalsti latviešu podkāstu veidošanu un “Jautājums no provinces” autoru darbu –⁠ ⁠vieta ziedojumiem raidījuma mājas lapā un biedrības “Skanda” mājas lapā https://www.biedribaskanda.lv/

Raidījuma autori: Dzintris Kolāts, Mārcis Bendiks

Raidījuma producents: Juris Garjāns

Zvani, sūti SMS un BALSS ZIŅAS WhatsApp 23477667

---

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/jautajumsnoprovinces/message

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features