Podchaser Logo
Home
1. Tervetuloa Kaapin paikkaan!

1. Tervetuloa Kaapin paikkaan!

Released Thursday, 10th June 2021
Good episode? Give it some love!
1. Tervetuloa Kaapin paikkaan!

1. Tervetuloa Kaapin paikkaan!

1. Tervetuloa Kaapin paikkaan!

1. Tervetuloa Kaapin paikkaan!

Thursday, 10th June 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Ensimmäisessä jaksossa tutustumme Kaapin paikka -podcastiin, podcastin juontaja Josefiinaan, sekä avioliittolain matkaan eduskunnassa. Josefiina esittelee jaksossaan omaa graduaan, joka käsittelee uskonnollisia argumentteja eduskunnan täysistunnoissa avioliittolakia käsiteltäessä. Josefiinan gradun pääsee lukemaan oheisen linkin kautta: 

https://helda.helsinki.fi/handle/10138/331053


Sisältövaroitus! Jaksossa käsitellään homofobisia kommentteja.


Kaapin paikka on podcast, jossa kurkistetaan hengellisyyden ja sateenkaarevuuden risteyskohtiin turvallisen tilan periaatteita noudattaen. Tässä podcastissa mietimme, missä on kaapin paikka uskonnoissa ja hengellisyydessä ja onko siellä kaapille tilaa?

Podcastin tarkoitus on luoda turvallinen tila keskustelulle seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sekä uskonnollisten yhteisöjen ja hengellisyyden välille. Podcastin tarkoitus ei ole luoda eripuraa yhteisöjen välille, vaan käydä rakentavaa keskustelua hengellisyyden tiimoilta sateenkaarevasta näkökulmasta. Kaapin paikka pyrkii olemaan sensitiivinen alusta kaikille sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai uskonnosta riippumatta.

Tässä podcastissa noudatetaan Suomessa voimassaolevia yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolakeja, jotka on säädetty takaamaan jokaisen turvallisuus ja koskemattomuus riippumatta syntyperästä, etnisestä taustasta, iästä, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolen ilmaisusta, terveydentilasta tai sairaudesta; poliittisesta, uskonnollisesta tai kulttuurisesta taustasta; kansalaisuudesta, elämänkatsomuksesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, vammaisuudesta, kielestä, perhemuodosta, sosiaalisesta tai taloudellisesta asemasta tai muusta tekijästä. Minkäänlainen henkilöön tai ryhmään kohdistuva kiusaaminen ei ole sallittua ja kaikkeen syrjintään puututaan aina. Mikäli havaitset podcastissa olevan syrjintää tai kiusaamista, olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected]


Seuraa Kaapin paikkaa instagramissa!

@kaapinpaikkapodcast


Yhteistyössä Sinuiksi tuki- ja neuvontapalvelu

https://www.sinuiksi.fi/


Yhteistyössä Kyyhkynen -lehti

https://kyyhkynen.tyt.fi/

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features