Podchaser Logo

Kalmar Pratar Junior

A weekly Comedy podcast
Good podcast? Give it some love!

Episodes of Kalmar Pratar Junior

I detta avsnitt hör ni Iris, Gustav och Magnus som pratar allergier, mat och om en hund som börjat bajsa inne. Och en massa annat, förstås!
Veckans panel: Nadja, Livia och Gustav
Max gör debut i panelen tillsammans med Iris och Ella. Vi pratar om vilka spel som spelas på telefonerna, vilka gäster vi skulle vilja ha i programmet och om det borde vara fler idrottslektioner i skolan.
Fredagsfeeling! Nytt avsnitt ute med Gustav, Iris, Ella och Magnus. Vi pratar spel, varför det är stökigt nere vid Baronen, lite politik och så avslöjar Ella att hon har bott i USA!
I detta avsnittet får ni lära känna Nadja, Stina och Livia (som även var med förra veckan). 
Premiär för "nya" Kalmar Pratar! Möt Iris, Gustav och Livia som är tre av våra nya panelmedlemmar. Programledare: Magnus Kviske. Pga ny ljudutrustning så kan ljudet vara lite ojämnt i detta avsnittet.
Gäst: David Elm Vår husdoktor Martina Sundén berättar om skillnaden mellan maginfluensa och vinterkräksjuka och vad hon tycker om folk som luktar kossa vid smakprovningarna på MAXI.  Lite fotboll blir det också, så klart!
Gäst: Jesper Rönndahl Vi besöker Jespers tysta hotellrum och pratar om dialekter, bröllopsfester och om en "pantad" kvinna. Med Magnus Kviske, Adam Lindrooz och Martina Sundén
Gäst: Maxe Axelsson Maxe berättar om sina spännande upplevelser i musikbranschen och så diskuterar vi vilken jullåt vi INTE vill höra till jul. Med Magnus Kviske, Martina Sundén och Adam Lindrooz
Gäst: Michael Olsson Vi firar 30-avsnitt med en massa gäster! Eller, ja...EN gäst som LÅTER som många. Vi pratar vårt gemensamma intresse, Paradise hotel, och något vi inte kan något om, älgjakt. Med Martina Sundén och Magnus Kviske
Gäst - Amanda Karlsson från Mordpodden
Efter en lång sommar är vi äntligen tillbaka! I första avsnittet träffar vi Magnus Kviske, Martina Sundén, Adam Lindrooz och Josef Appelqvist. Men...varför kommer Josef för sent?
Mathias spelar instrument utan toner och varför turista när man är höggravid? Ett trevligt avsnitt!
I detta avsnitt pratar vi om en stulen åkgräsklippare och avslutar med ett kollektivt skrattbryt och Kalle Jularbo. Ett bra avsnitt helt enkelt!
Vi sjunger för VM-guldet i hockey och Tina och Mathias sjunger en favorit i repris. Sen pratar vi om höga förväntningar, Dick Harrysson och gamla mynt.
Vi befinner oss på turné i Vimmerby! Kan en barnklädesbutik heta Belsebub? Ja, i Vimmerby.... Vi varnar även känsliga lyssnare för kraftigt användande av ordet "bajs" (dock motiverat!)
Josef Appelqvist är tillbaka och berättar om döda ljudtekniker i Afrika och om världens längsta taxiresa. Och VAD ska vi göra med arenan?
Varför är alltid hållaren till toarullen felplacerad på toaletter Vem är Beda Hallberg? Och varför har Tina en ko uppkallad efter sig när Mathias har ett helt stall?
Mathias pratar om aprilskämt vilket leder till att vi spontant utlovar ett besök på Kannibalmuseet i Hörby under våren. Vår självutnämnde naturexpert berättar om järvens böljande gång...eller om det var en mink. Magnus har hittat ytterligare be
Våren är här och vi firar vårt tjugonde avsnitt! Då valde vi att sätta oss utomhus i det fina vädret på Larmtorget. Vi mötte folk från Växjö och P4 Kalmar och Magnus såg en hund som kissade. Förutom det så pratar Adam, som vanligt, om Donald Tr
Gäst: Mike (illusionist och sjukhusclown) Magnus berättar den tragiska nyheten att stövlarna i källaren är borta. Utöver det så berättar Adam om varför han heter Matador Persson och Mathias rasar angående Mello.
Mathias berättar om sina eskapader vid vattenbehållaren på MAXI och Tina har sin Krim-kvart...
Gäst: Kent Vickell Om fågelbajs på Guldfågeln, bron till Laboratorieholmen och gamla punkband.
Om nakna män på gym, Alicia Vikander köper Gästhamnen och vad betyder det egentligen om du ger bort persilja.
Gäst: Johan Persson Vi besöker Stadshuset och Kalmars kommunalråd, Johan Persson. Vem är egentligen lämpad att bli ny kulturchef i Kalmar och vem fasen är är Ville "på sned"?
Rate Podcast
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.