Podchaser Logo
Home
Светлина за Земята (водена медитация)

Светлина за Земята (водена медитация)

Released Saturday, 24th July 2021
Good episode? Give it some love!
Светлина за Земята (водена медитация)

Светлина за Земята (водена медитация)

Светлина за Земята (водена медитация)

Светлина за Земята (водена медитация)

Saturday, 24th July 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Каня ви да се потопим в една практика за свързване и опознаване на същността си, на вътрешната си светлина. Да се изпълним и наситим с нея, а след това да ѝ позволим да се излива от нас навън към света и всичко живо по него. Да се свържем с други хора по целия свят, които практикуват заедно с кръга ни, и да слеем сиянието си в едно за доброто на Майката Земя.

„Когато сте свързани със собствената си светлина и я излъчвате в живота си, това променя вибрацията ви. Като свързваме светлината си заедно и я споделяме в света, ние променяме вибрацията на планетата.“
~ Сандра Ингерман, „Създаване на човешка мрежа от светлина“

В пътуването ще ни съпътстват магичните гласове на тибетски купи, коши камбанки и други инструменти, чиито звуци ще ни помогнат да се потопим максимално дълбоко в преживяването — и всичко това в комфорта на собствения ти дом.

Не е ли вълнуващо? Да започваме!

Отдели си около час само за теб, вземи си топъл чай или вода, създай си комфортна среда - можеш да затъмниш стаята, да запалиш свещ, да добавиш ароматно масло и каквото друго обичаш. Отпусни се в удобна за теб поза в седнало или легнало положение и се наслади на пътуването, което ти предлагам днес. На добър час!

~ * ~

В началото започваме с т.нар. „квадратно дишане“ - вдишваме бавно и леко, като броим от 1 до 4, после задържаме дъха си и отново броим до 4, спокойно издишваме и броим до 4, и накрая задържаме с броене до 4, след което повтаряме. Сякаш рисуваме квадрат, като започваме в долния ляв ъгъл - с вдишването чертаем нагоре лявата страна, задържаме дъха горе и чертаем надясно, издишваме надолу по дясната страна, отново задържаме дъх долу и чертаем наляво към стартовата точка. Това ни помага да утихнем вътрешно и да подготвим тялото и съзнанието си за дълбока медитативна работа.

~ * ~

Пред теб е запис от онлайн сесия от поредицата „Светлина за Земята“, проведена с група съмишленици в реално време. Ако желаеш да участваш в живите срещи, пиши ми и ще получаваш известия за предстоящи такива директно в личната си поща.

---

Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/dropsofrainbow/message

Show More
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features