Podchaser Logo
Home
Kaikkihan me guruja olisimme, jos...

Kaikkihan me guruja olisimme, jos...

Released Thursday, 18th March 2021
Good episode? Give it some love!
Kaikkihan me guruja olisimme, jos...

Kaikkihan me guruja olisimme, jos...

Kaikkihan me guruja olisimme, jos...

Kaikkihan me guruja olisimme, jos...

Thursday, 18th March 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

KARISMA Podcast - Kausi 1 - Jakso 2: Metsävalmennus elvyttää mielen ja kehon

Johanna Koivu kertoo Kirkkonummen kauniissa merimaisemissa 20 vuoden kokemuksestaan esiintymisvalmentajana, esiintyvänä taiteilijana Lontoossa ja Suomessa sekä taustastaan näyttelijäntyön opettajana. Hän kertoo, kuinka kaikki lopulta nivoutuu itsetuntemukseen ja itsetuntoon.

Kuulemme myös, mitkä omakohtaiset kokemukset saivat Johannan suuntautumaan musiikki- ja teatteriskenestä yhä vahvemmin hyvinvoinnin maailmaan, mielen valmentamiseen ja hyvinvointimedia KoivuTV: n luomiseen.

Alustuksen jälkeen keskustelemme metsävalmennuksella saatavista hyödyistä ja siitä, miksi luonnossa on ihmisen niin hyvä olla. Käsittelemme myös tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista, työelämän haasteita ja myynnin esteitä. Ja tietysti saamme vastauksen otsikon nostamaan väittämään!

Karisma Podcastin vieraana on toimittaja/tuottaja Antti Liinpää. Podcast on alunperin äänitetty syyskuussa 2019.

➡️ Uusi asiakas, varaa nyt ilmainen 20 minuutin puhelinkonsultaatio ja kartoitetaan sinun tilanteesi: https://www.karismacoaching.fi/yhteys

Johanna Koivu, valovoimainen esiintyjä ja karisman valmentaja, kertoo Karisma Podcastissa, miten voit elää kukoistavaa elämää ja antaa sisäisen säteilysi loistaa.

Johanna tuli julkisuuteen Lauri Tähkä ja Elonkerjuun viulistina ja hän vaikuttanut Suomen musiikkimaailmassa 16 vuoden ajan voittaen mm. 7 Emma-palkintoa. Esiintyvänä taiteilijana Johannalla on takanaan noin 1500 julkista esiintymistä. Johanna on toiminut esiintymiskouluttajana vuodesta 2001 lähtien.

Taustaltaan Johanna on Lontoosta valmistunut näyttelijä ja teatteriohjaaja, viulisti, esiintymisvalmentaja, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, hyvinvointivaikuttaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach Master® sekä NLP Practitioner. Johanna on myös hyvinvointi- ja lifestyle-kanava KoivuTV:n kasvo ja tuottaja, Kehollisen tunneilmaisun metodi® n luoja sekä Karisma Coaching -valmennuskonseptin perustaja.

Johanna toimii mentaalivalmentajana terveysklinikka Olonissa Helsingin Ruoholahdessa sekä ottaa vastaan asiakkaita Lauttasaaressa ja Eirassa sekä etänä videopuhelun välityksellä.

Show More
Rate

From The Podcast

KARISMA Podcast

Johanna Koivu, karismaattinen esiintyjä ja karisman valmentaja, kertoo podcastissaan, miten voit elää kukoistavaa elämää ja antaa sisäisen säteilysi loistaa. KARISMA Podcastista kuulet myös voimaannuttavia selvitymistarinoita ja saat inspiraatiota arkeesi.Esiintyvänä taiteilijana Johannalla on noin 1500 julkista esiintymistä, 7 Emma palkintoa ja yli 500 000 myytyä levyä.Johanna on Lontoosta valmistunut näyttelijä ja teatteriohjaaja. Karisman käsite on kiehtonut häntä siitä lähtien, kun Johanna alkoi tutkia vetovoimaisuutta pro gradu -työssään lontoolaisessa teatterikoulussa 20 vuotta sitten.Johanna on toiminut esiintymisvalmentajana ja kehittämänsä Kehollisen tunneilmaisun metodin valmentajana vuodesta 2001 lähtien. Johanna on myös viulisti, näyttelijä, draaman opettaja, tanssi-liiketerapiamenetelmien ohjaaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, LCF Life Coach Master® sekä NLP Practitioner. Johanna on lisäksi lifestyle- ja hyvinvointimedia KoivuTV:n tuottaja sekä hyvinvointivaikuttaja, Kehollisen tunneilmaisun metodi® n luoja sekä KARISMA Coaching -valmennuskonseptin perustaja.Johanna toimii mentaalivalmentajana terveysklinikka Olonissa Helsingin Ruoholahdessa sekä ottaa vastaan asiakkaita Lauttasaaressa ja Eirassa sekä etänä videopuhelun välityksellä.➡️ Lisätietoja ja yhteydenotot:https://www.karismacoaching.fi/➡️ Uusi asiakas, varaa nyt ilmainen 20 minuutin konsultaatio ja kartoitetaan sinun tilanteesi:https://www.karismacoaching.fi/yhteys

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features