Katolikpodden Podcast Image

Katolikpodden

Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
En podcast om katolsk tro.

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

27. Böcker
Katolikpodden goes mellanstadiet - eller? Det som var tänkt att vara ett avsnitt med bokrecensioner blev ett samtal om när livet ställs på sin spets. Med avstamp i flera bra böcker för dig som vill fördjupa din katolska tro, diskuterar Claudia och Joseph döden, apokalypsen, antikrist och hur man ordnar sitt liv med Gud högst upp i prioriteringslistan. De böcker och hemsidor vi diskuterar i podden är följande:With the end in mind - Dr Kathryn Mannixhttps://www.artofdyingwell.org/https://respektlivet.nu/Om Kristi Efterföljelse - Tomas a KempisFilotea: vägen till ett andligt liv - Frans av SalesPierced by a sword, Conceived without sin, House of gold - Bud McFarlaneFinns att beställa på https://www.catholicity.com/Lord of the world - msgr Robert Hugh BensonOn union with God - Albert den Store
26. Förlovningen - En förberedelse för äktenskapet
Hur är det att vara katolik och förlovad? Vad är man förpliktigad att göra och hur förbereder man sig inför Äktenskapets sakrament? Vi intervjuar Peter och Andelika om hur de förbereder sig inför äktenskapet.
25. Den nya evangelisationen och lekfolkets roll i kyrkan
I detta avsnitt har vi en speciell gäst, Brenden Thompson från Catholic Voices England. Vi samtalar om Cardinal Newman (som helgonförklaras den 13 oktober i år) och hans vision för lekfolket i kyrkan, och hur vi alla är kallade att delta i den nya evangelisationen.
Reviews
This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Katolikpodden". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Podcast Details
Started
Feb 14th, 2018
Latest Episode
Oct 3rd, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
27
Avg. Episode Length
34 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.