Podchaser Logo
Episode from the podcastKjokkenutstyr - Podcast

#8 – Spisebrikker – Stemmeversjon

Released Sunday, 23rd May 2021
Good episode? Give it some love!
Når frokostbordet skal dekkes på søndagsmorgenen, tar man gjerne frem det beste pålegget og det fineste serviset. Mange koker også gjerne egg og bacon, eller sørger for nystekte rundstykker.
For de finere anledninger er det også lurt å legge frem spisebrikker. Spisebrikkene bringer farge og dekor til frokostbordet, og sørger for å skape en lun atmosfære.
Ved siden av å pynte opp bordet, sørger spisebrikkene også for å beskytte bordet mot riper, samtidig som det reduserer støy under måltidet.
I denne podcasten har vi samlet en oversikt over flere ulike spisebrikker. Podcasten er en tekst-til-stemme-versjon av vår opprinnelige gjennomgang av spisebrikker, som du finner på våre nettsider.
I gjennomgangen finner du flere spennende spisebrikker i ulike materialvalg og fargevalg. Dette gjør at du kan finne et sett med spisebrikker som dekker deres behov. Enkelte av brikkene passer kanskje best til frokostbordet, mens andre fungerer bedre til middag eller i hagen.
Intro: Det er ofte de små detaljene, som skaper de store forskjellene. Slik er det også når man dekker frokost- eller middagsbordet. Med små detaljer har man mulighet til å oppgradere en standard borddekking til en flott servering.
En av disse detaljene, som er med på å pynte opp borddekkingen, er spisebrikker eller bordbrikker.  Spisebrikkene bringer farge og variasjon til bordet, samtidig som de viser klart og tydelig hvor de ulike kuvertene skal plasseres.

Der du hører på podcast:
Du finner denne podcasten også på Blubrry, Libsyn, Buzzsprout, iHeart, Player.fm, Breaker, Podchaser, Audible, Radiocut, Listennotes, Apple, Pca.st, Amazon og Google Podcast!
Rate Episode
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.