Podchaser Logo
Home
Podcast: Børnebold

Podcast: Børnebold

Released Monday, 17th June 2019
Good episode? Give it some love!
Podcast: Børnebold

Podcast: Børnebold

Podcast: Børnebold

Podcast: Børnebold

Monday, 17th June 2019
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

I dette afsnit af podcastkanalen Klubkommunikation er jeg på besøg hos Frederik Ullerup fra Børnebold.dk. Vi taler om træningsmiljøer for de mindste børn rundt omkring i landets skoler, SFO'er, børnehaver og idrætsklubber. Det er nu blevet til en podcastepisode på 21 minutter i miniserien “Træningsmiljøer”. Så lyt med her eller der, hvor du normalt henter dine podcasts. (iTunes, Spotify, Google Podcast m. fl.)Hilsen Michael Bank Weltz – Klubkommunikation.dk

Lyt til podcastepisoden her

Baggrund

Frederik Ullerup er ejer af Børnebold.dk.Han har læst idræt på Kbh Universitet. Mangeårig underviser i gymnasieskolen, samt bl.a. børnetræner i tennis, fodbold, håndbold.

Børnebold er et boldtilbud til børn skabt på baggrund af mange års erfaring med boldlege til børn fra 2-6 år. 

Det er et boldtilbud, der IKKE er disciplinspecifikt men tilbyder øvelser og lege, der arbejder med grundlæggende motorik- og boldfærdigheder hos børn. 

I skoler og børnehaver giver øvelserne lærerne og pædagogerne en række muligheder for at arbejde med pædagogiske, sociale og motoriske fokuspunkter.

I klubber og foreninger bliver tilbuddet barnets første møde med boldspil - ligegyldigt om det senere ender med fodbold, håndbold, basket, volley eller noget helt andet.

Links

Du kan finde mere om Børnebold her:

HjemmesideFacebookside​​​

Du kan finde flere podcastepisoder fra Klubkommunikation,dk om emnet træningsmiljøer her:

Podcast: Gode træningsmiljøer for pigerPodcast: Det mentale spilPodcast: Målrettet mangel på målrettethedPodcast: Forandringer i fritidslivet

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features