Podchaser Logo
Home
Ekat kerrat

Ekat kerrat

Released Saturday, 5th December 2020
Good episode? Give it some love!
Ekat kerrat

Ekat kerrat

Ekat kerrat

Ekat kerrat

Saturday, 5th December 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

KOVA JUTTU-podcastin ihka ensimmäisen tuotantokauden kymmenes ja viimeinen jakso! Tärkeitä hetkiä ja järisyttäviä ekoja kertoja. Eka tapahtumatuotanto, ekat pakit ja eka työpaikka. Muun muassa näistä aiheista kuulet meidän ekan kauden päätösjaksossa. Miksi me ollaan valittu tapahtuma-ala? Mistä kaikki lähti liikkeelle? Isoja tunteita herättävää keskustelua niin ekoista pakeista, kuin tapahtumatuotannon kulisseista. Kuka daameista on sorvannut työkseen? Entä kuka on ollut kesätöissä turistioppaana? Miten KOVA JUTTU sai alkunsa?

Ekan kauden lopputekstit:

Menestystarinoita, toilailuja ja muita meille tärkeitä kokemuksia muistellessa todettiin, että niitä mahdollistamassa on ollut iso joukko kovia tekijöitä! Kuin isommankin tuotannon yhteenvedossa konsanaan, haluamme ehdottomasti jakaa ansaitut kiitokset tämän podcast-jakson yhteydessä.

Special thanks to Henriika ja Matias! Kiitos myös Ossi ja muut meitä Wine Gardenin tuotannoissa auttaneet ammattimuusikot. Lämmin erityiskiitos myös OlutSataman 2016-2019 aikana meitä auttaneille vapaaehtoistyöntekijöille, joita ilman me ei oltais kertomassa näitä tarinoita. Kiitos ihan kaikille näiden vuosien aikana mukana olleille tukijoukoille, duunareille, panimoille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.

Toivottavasti päästään pian taas tekemään teidän kanssa yhteistyötä ja uusia, upeita tapahtumatuotantoja, podcastin lisäksi tietty 🤩

Psst. Iso käsi äänimies Vilille! Jatketaan äänityksiä vuodenvaihteessa 😉

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features