Podchaser Logo
Home
Yayın #007: Özgür Pireler

Yayın #007: Özgür Pireler

Released Tuesday, 27th November 2018
Good episode? Give it some love!
Yayın #007: Özgür Pireler

Yayın #007: Özgür Pireler

Yayın #007: Özgür Pireler

Yayın #007: Özgür Pireler

Tuesday, 27th November 2018
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Merhaba!27 Ekim'de kaydettiğimiz Kutunun Dışında'nın bu bölümünü, malesef büyük bir gecikmeyle size ulaştırıyoruz. Havanın sonunda mevsim normallerine yavaş yavaş döndüğü, karanlıktan ötürü toplumun D vitamini eksikliğinden mutsuz olduğu bir dönemde gerçekleştirdiğimiz bu yayınımızda, konu bulamamanın hüznünü ve artı/eksi isimli yeni konseptimizin heyecanını yaşıyoruz.

Bu yayındaki konumuz: 'Hayatımızda verdiğimiz kararlarda özgür müyüz?'

Pek kıymetli dinleyiciler, limbik beyin ve neokorteksten bahsettiğimiz, kader kavramının gerçekliğini tartıştığımız, Hababam Sınıfı'nın her açıdan muhteşemliğini tekrar belirttiğimiz bu yayınımızda, yayınımıza gelen yeni yorumlara göz atıyor, Kutunun Dışında'nın bekası için belirlediğimiz yeni konsepti tanıtıyor, hayatımızda verdiğimiz kararlarda özgür olup olmadığımızı mercek altına tutuyoruz.

🙌Değerli takipçilerimiz, Twitter hesabımıza @KutununDisinda adresinden ulaşabilir, bize DM yoluyla ya da mention atarak ulaşabilirsiniz.> https://twitter.com/kutunundisinda

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Yorumlarınızı ve sorularınızı iTunes'tan ve SoundCloud'dan göndermenizi rica ederiz - iletişim için de lütfen Twitter'dan DM gönderiniz. Sevgiler.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features