Podchaser Logo
Home
NextGen: Julie Bruun

NextGen: Julie Bruun

Released Thursday, 22nd February 2024
Good episode? Give it some love!
NextGen: Julie Bruun

NextGen: Julie Bruun

NextGen: Julie Bruun

NextGen: Julie Bruun

Thursday, 22nd February 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Det var det nemmeste job at få, men det sværeste at udfylde. Julie Bruun fra CP ApS blev i 2014 administrerende direktør efter sin far for CP ApS, som er markedsledende i Danmark inden for byggepladsindretning og udlejning af byggepladsmateriel. Da hun overtog ledelsen af virksomheden, var hun i 20’erne, og hun havde egentlig ikke planlagt at skulle overtage sin fars livsværk.

- For jeg havde det jo godt der, hvor jeg var,”fortæller hun.

Men da han blev syg, foretog de et forholdsvist hurtigt ejerskifte, så hun efter kun et lille års ”oplæring” blev administrerende direktør. Og hun har ikke set sig tilbage siden.

Jeg hoppede ud i det. Jeg har et motto fra Pippi Langstrømpe, der siger ”det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”, siger Julie Bruun.

Julie var meget ydmyg omkring overtagelsen af virksomheden, fordi hun godt vidste, at der var store forventninger til næste generation. For én ting var at overtage – noget andet var at performe som ”nextgen” ejerleder.

- Det er det nemmeste job at få, men det sværeste at udfylde, mener hun.

Under Julies ledelse er CP vokset fra ca. 70 til over 140 ansatte. Med tilføjelsen af CP Vest, den første afdeling udenfor Sjælland, skal virksomheden servicere Vestdanmarks byggepladser. Virksomheden vokser stødt både geografisk og i personale. Men størrelse er ikke afgørende for Julie: Målet er snarere, at CP skal være de bedste til det, de gør. Gennem empatisk og handlekraftig ledelse og med devisen om at levere markedets bedste kundeservice og gøre interaktionen med kunden så smidig som mulig, er CP godt på vej til at nå dét mål.Du kan møde Julie i vores NextGen-podcast. Her fortæller hun bl.a. om at finde modet til at stole på sin mavefornemmelse, om sine erfaringer som ejerlederdatter, og hvad hun tager med sig fra sin opvækst i ledelsen af familievirksomheden.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features