Podchaser Logo
Home
MAFCAST#020 Jeroen Nadorp

MAFCAST#020 Jeroen Nadorp

Released Tuesday, 9th February 2021
Good episode? Give it some love!
MAFCAST#020 Jeroen Nadorp

MAFCAST#020 Jeroen Nadorp

MAFCAST#020 Jeroen Nadorp

MAFCAST#020 Jeroen Nadorp

Tuesday, 9th February 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

http://www.bobkommer.com
https://www.youtube.com/channel/UCyeVma3eYgod0OqOiV09ylA

Jeroen Nadorp is de trotse eigenaar van Bob Kommer Sound Studios heeft een lange geschiedenis met de Nederlandse animatie branche. In 1952 werd het in Den Haag opgericht door naamgever Bob Kommer als fotografie bedrijf. In 1955 kwam daar voor het eerst studio voor film- en geluidsopname bij. Vanaf de jaren ’70 werd er al regelmatig gewerkt voor korte animatie- en filmproducties en reclames. De jaren ’80  brachten het Omniversum naar Den Haag, waar Bob Kommer Studio’s tot op de dag van vandaag nog geluidsopnames en bewerkingen verzorgd voor IMAX producties. 

In de jaren ’90 werd het bedrijf overgenomen door Ronald Nadorp. Onder zijn bezielende leiding en steeds meer in samenwerking met zijn zoon Jeroen Nadorp werden zij een gewaardeerde partner voor heel veel film, animatie en reclame producenten. 

In 2015 overleed Ronald, sindsdien zet Jeroen het bedrijf met een zelfde energie en passie voort. Hij heeft zijn IT achtergrond ingezet om handige tools te schrijven om sneller en effectiever producties te stroomlijnen, dit levert niet alleen een financieel voordeel op maar zo blijft er ook meer tijd over voor het creatieve aspect van de sounddesign.

Een super leerzaam en erg leuk gesprek met deze Haagse audio tovenaar!

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features