Podchaser Logo
Home
Marko Ojala

Marko Ojala

Released Friday, 4th October 2019
Good episode? Give it some love!
Marko Ojala

Marko Ojala

Marko Ojala

Marko Ojala

Friday, 4th October 2019
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Somija – jau divus gadus atzīta par laimīgāko valsti pasaulē! Kas tad varētu būt izcilā rezultāta iemesli? Iespējams, laimi Somijā dzīvojošie atraduši dabā – viņiem ir 187 888 ezeri, kuru izmērs ir vismaz 500 kvadrātmetru. Tāpat somiem nav problēmu pabūt vienatnē, jo viņi var aizmukt uz kādu no savām 180 tūkstošiem salām.

Varbūt laime meklējama viņu izglītības sistēmā, kas bieži vien tiek dēvētā par vienu no pasaulē labākajām, bet, iespējams, laimes hormonus viņi izsvīst, pavadot vakarus savās saunās. Somijā saunas esot vairāk nekā automašīnu – ap 2,2 miljoni jeb viena sauna uz diviem ar pusi iedzīvotāju.

Pavisam pasaulē dzīvojot ap 7 miljoniem somu, bet Latvijā 763, viens no viņiem arī mūsu šodienas viesis – Marko Ojala! Uz Latviju Marko pārcēlies pirms padsmit gadiem, un, kā pats atzina, tad Latvija ir vienīgā valsts, kurā viņš jūtas kā pasakā.

Marko ir mūziķis, un, lai gan Somija mums galvenokārt asociējas ar smago metālu, viņam sirdij tuvs ir rokenrols. Tādēļ nav pārsteigums, ja Marko kādreiz ieraugām Elvisa Preslija tēlā. Ar savām zināšanām mūzikā viņš arī labprāt dalās, strādājot par mūzikas pedagogu.

Mūsu šodienas ”Nāburgu būšanas” viesis, savējais, Marko Ojala!

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features