Episode from the podcastOngekend Talent Podcast

Dina van Diest #40: Van verlegen meisje naar DJ die de wereld verovert!

Released Friday, 22nd May 2020
Good episode? Give it some love!
Begin maart 2020, start van de coronacrisis, een bijna verlaten lunch café. Podcast host Dennie van Diesen knoopt een spontaan gesprek aan met de enige ander klant binnen; Dina van Diest. Naast hun initialen hebben ze ook een aantal andere dingen gemeen; ondernemen, dance muziek en creatief innoveren! Ruim anderhalve maand later zit Dina, uiteraard op door het RIVM voorgeschreven afstand, in de studio om een podcast op te nemen.

Als begin dertiger timmert Dina hard aan de weg om het te maken als DJ. Ze vliegt inmiddels de wereld over om op verschillende podia te draaien en wordt daarbij geprezen om het plezier en de vreugde die ze uitstraalt.

Met grote vastberadenheid probeert ze mensen met haar muziek te verblijden en door haar open en creatieve houding komen allerlei mooie projecten op haar pad. De bescheidenheid waarmee ze zich hierover uit siert haar enorm!
Dit jaar was ze uitgenodigd om te draaien op het Miami Ultra Music Festival!

Helaas is dit door de coronacrisis niet doorgegaan. Toch heeft Dina de afgelopen weken kans gezien zich op een positieve manier te laten zien en mensen te verblijden met haar muziek!

Dennie en Dina hebben een mooi gesprek over hoe Dina gekomen is op de plek waar ze nu staat en hoe haar karakter hier een bijdrage aan levert.