Podchaser Logo
Episode from the podcastOriginALL

029: Sebastian "Tianu" Burduja, despre i74

Released Tuesday, 19th January 2016
Good episode? Give it some love!
Vrei sa sponsorizezi acest show sau sa propui un invitat interesant? Scrie-ne pe [email protected]

Presedintele Fundatiei Caesar este invitatul lui Adrian Boioglu in primul episod din noua serie OriginALL. Asculta un interviu cu un student roman care a lasat Statele Unite ale Americii pentru Romania si care incearca sa schimbe felul in care parlamentarii isi fac treaba in tara noastra prin Proiectul i74.

Sebastian (Tianu) Burduja lucreaza ca Specialist in Dezvoltare Sociala la Banca Mondiala in Washington D.C., concentrandu-se pe regiunile Europa si Asia Centrala. In aceasta calitate, a derulat numeroase proiecte de asistenta tehnica care vizeaza dezvoltarea regiunilor si zonelor urbane din Romania.

Este autorul cartii „Intre Speranta si Deziluzie. Democratie si Anticoruptie in Romania Post-Comunista” (Humanitas, 2015).

A fost ales de Forbes Magazine „Top 30 under 30” din Romania pentru activitatea sa in calitate de fondator si Presedinte de Onoare al Ligii Studentilor Romani din Strainatate. Tianu a absolvit un program de dublu masterat in administrarea afacerilor si in politici publice la Harvard Business School si la Harvard Kennedy School of Government, si detine o diploma de licenta in stiinte Politice de la Universitatea Stanford.

Intra in contact cu Tianu Burduja pe Facebook, Twitter sau YouTube.

Ai idei, pareri despre acest show sau vrei sa ne spui ceva? Contacteaza-ne pe [email protected], pe Twitter sau Facebook.

Adrian Boioglu este @boioglu pe Twitter si poate fi citit pe www.boio.ro

Intra pe CityPodcast.ro pentru a asculta si celelalte show-uri din prima retea de podcast-uri din Romania.

Nu uita sa dai “Subscribe” in iTunes sau in aplicatia ta preferata de ascultat podcast-uri si sa ne dai un rating in cit mai bun in iTunes. Ne ajuta sa aparem si in fata altor ascultatori din Romania.

Reteaua CityPodcast.ro este sustinuta de Ovidius Clinical Hospital, Radio Constanta si Radio Dobrogea.