Podchaser Logo
Episode from the podcastOriginALL

036: Ilenuta Aglitoiu si proiectul "Scoala mamei"

Released Wednesday, 13th April 2016
Good episode? Give it some love!
Vrei sa sponsorizezi acest show sau sa propui un invitat interesant? Scrie-ne pe [email protected]

Ilenuta Aglitoiu, moasa si consilier pentru viitoarele sau actualele proaspete mamici. Asculta un interviu despre cum sunt invatate mamicile sa aiba o sarcina sanatoasa si sa isi ingrijeasca bebelusii pana la 2 ani.

Ilenuta Aglitoiu este absolventa a scolii Postliceale sanitare “George Emil Palade” Constanta, promotia 1996 si a Facultatii de Medicina - specializarea Moase/ Universitatea Ovidius Constanta, promotia 2012.

A absolvit Masterul Facultatii de Medicina “Carol Davila” din Bucuresti si a inceput sa promoveze in mod programatic alaptarea in urma participarii la un curs organizat de UNICEF.

Din aprilie 2015 a incheiat un contract cu spitalul Municipal Medgidia pentru a oferi consilieri de grup si individuale despre sarcina, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusilor in regim de voluntariat (gratuit) gravidelor si mamicilor internate in sectia “Maternitate”.

Ilenuta desfasoara, in prezent, proiectul social SAMAS adresat gravidelor si mamicilor aflate in situatii dificile de viata din municipiul Medgidia si localitatile limitrofe. Proiectul se desfasoara in conditii optime cu implicarea spitalului Municipal Medgidia, a primariilor din Mircea-Voda si Pestera, a fundatiilor “Pas cu pas, impreuna”, “Porti deschise - Open Doors” si a Protoieriei Municipiului Medgidia.

Pagina de Facebook a Asociatiei SAMAS

Site-ul Asociatiei SAMAS

Centrul SAMAS din Constanta.

Event-ul de lansare a centrului SAMAS la Constanta.

Ai idei, pareri despre acest show sau vrei sa ne spui ceva? Contacteaza-ne pe [email protected], pe Twitter sau Facebook.

Adrian Boioglu este @boioglu pe Twitter si poate fi citit pe www.boio.ro

Intra pe CityPodcast.ro pentru a asculta si celelalte show-uri din prima retea de podcast-uri din Romania.

Nu uita sa dai “Subscribe” in iTunes sau in aplicatia ta preferata de ascultat podcast-uri si sa ne dai un rating in cit mai bun in iTunes. Ne ajuta sa aparem si in fata altor ascultatori din Romania.

Reteaua CityPodcast.ro este sustinuta de Ovidius Clinical Hospital, Radio Constanta si Radio Dobrogea.