Rate Podcast

Episodes of Paholaisen asianajaja

Mark All
Search Episodes...
Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja aiemmin jaksoissa vieraillut Toni Koski. Puhuttiin FA Cupin ottelusta ja voitosta, omistajakuvioiden muuttumisesta, kautta piinanneista loukkaantumisista ja yleisesti Unitedin kaudesta.
Tässä jaksossa on uusi vieras: Janne Tulehmo. Keskustelimme Jannen kanssa viimeisimmistä otteluista ja tulevista nuorista tähdistä. Puheissa mm. Lacey, Ibragimov ja Amass.
Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Jaakko Puolakka. Keskusteltiin Jaakon kanssa Unitedin kaudesta, OGS:n haastattelusta, tulevaisuudesta, Manchester derbystä, Everton-ottelusta ja tietenkin FA Cup puolivälierästä Liverpoolia vastaan.
Tässä jaksossa vieraana on podcastissa useasti mukana ollut Ville Savimäki. Puhuttiin pintapuoleisesti Sir Jimin haastattelusta, menneistä otteluista Lutonia, Fulhamia ja Nottingham Forestia vastaan sekä tulevasta Manchesterin derbystä.
Tässä jaksossa vieraana on Tuomo Myllykangas. Keskusteltiin Tuomon kanssa Unitedin omistajuuteen ja johtoportaaseen liittyvistä kuvioista, tammikuun siirtoikkunasta ja viimeisimmistä otteluista. Vihreitä täppiä on tullut, mutta tuleeko jatkossa
Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja podcastissa useamminkin vieraana ollut Niko Valikainen. Puhuttiin pitkän tauon jälkeen 10 Unitedin eri ottelusta, Erik Ten Hagista, Bruno Fernandesista, Scott McTominaysta ja monesta muusta ajanko
Tässä jaksossa vieraana on podcastissa useamman kerran vieraillut Ville Savimäki. Juteltiin mm. viimeisimmistä otteluista, Ten Hagin otteista Unitedin peräsimessä ja totta kai, käynnissä olevasta Sir Jimin kaupasta. Tuleeko Arnoldin lisäksi mui
Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja aiemmin podcastissa mukana ollut Niko Valikainen. Puheissa mm. viimeisimmät ottelut Brentfordia, Sheffield Unitedia ja Kööpenhaminaa vastaan, Sir Bobby Charlton ja tuleva Manchesterin derby.
Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja podcastissa aikaisemmin vieraillut Teemu Hirvonen. Paljon pelejä läpikäytävänä ja samalla puitiin mm. Maguiren, Rashfordin, Höjlundin ja monen muun pelaajan otteluita. Kummallakin nousi muutaman k
Tässä jaksossa vieraana on podcastin vakiovieras Ville Savimäki. Puhutiin seuran ympärillä pyörivistä pelaajaongelmista ja muistakin, otteluista Brightonia ja Bayern Münchenia vastaan sekä yritettiin parhaamme mukaan löytää hyviäkin juttuja.
Tässä jaksossa vieraana on podcastissa aiemmin jo vieraillut United-kannattaja Jussi Laitila. Keskustelimme tässä jaksossa mm. otteluista Nottinghamia ja Arsenalia vastaan, siirtoikkunasta, UCL-lohkoarvonnasta ja Jadon Sanchosta sekä Antonysta.
Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Kira Hagström. Kävimme hieman läpi case Mason Greenwoodia ja kauden avausta eli pelattuja otteluita Wolvesia ja Spursia vastaan. Timestamp: (31:30) Kauden avaus
KAUSIENNAKKO ON TÄÄLLÄ! Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja useasti podcastissa vieraillut Mikko Seppä. Puhuttiin viime kaudesta, kesän pre-seasonista ja siirtoikkunasta, eri pelaajista ja käytiin läpi veikkauksia tulevasta kaudesta
Tässä jaksossa vieraana on podcastissa aiemmin vieraillut United-kannattaja Janne Vottonen. Puhuttiin pre-seasonin otteluista ja eri pelaajien otteista (mm. Mainoo, Mejbri ja Sancho), Unitedin toimimisesta siirtoikkunassa ja kilpakumppaneiden a
Kausi 5 on potkaistu käyntiin! Tässä jaksossa vieraana on aiemmista jaksoista tuttu United-kannattaja Ville Savimäki. Juteltiin mm. vastustajien siirtoikkunasta, (27:02) Mason Mountin siirrosta Unitediin, maalivahtitilanteesta, hyökkääjähankinn
KAUDEN PÄÄTÖSJAKSO! Tässä jaksossa vieraana on podissa monesti vierailleet Jere Virtanen, Mikko Seppä ja Leo "Lexa" Autio. Puhuttiin mm. odotuksista kauteen, kauden avainhetkistä ja pelaajista, arvioitiin joukkueen suoriutumista yksilöinä ja jo
Tässä jaksossa vieraana on podcastissa useasti kauden aikana vieraillut United-kannattaja Ville Savimäki. Juteltiin viimeisimmistä otteluista, Ten Hagin kaudesta, yksittäisten pelaajien suoriutumisesta ja Unitedin myynnistä.
Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja Toni Koski. Puhuttiin Tonin kanssa mm. Sevilla-otteluparista, Nottingham-, Brighton- ja tulevasta Tottenham-ottelusta. Riittääkö De Gealla tai Maguirella? Onko Casemiro pelannut normaalia varovaisemm
Tässä jaksossa on vieraana podcastissakin aiemmin vieraillut United-kannattaja Mikko Seppä. Juteltiin läpi viimeisimmät matsit (Newcastle, Brentford ja Everton), perattiin tämän hetkistä tilannetta eri kilpailuissa ja aloitettiin tulevan kauden
Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Jere Virtanen. Puhuttiin Jeren kanssa Helsinki Red Roomilla mm. viimeisimmistä otteluista Real Betisia ja Fulhamia vastaan sekä Unitedin myynnistä. Joukkoon mahtui myös spekulaatiota mestaruus-, TOP4
Tässä jaksossa vieraana on aiemmin podcastissa vieraillut United-kannattaja Joel Luhtanen. Juteltiin mm. otteluista West Hamia, Liverpoolia, Real Betisiä ja Southamptonia vastaan. Puheissa mm. Bruno Fernandes, AWB vs Dalot, Wout Weghorst ja Cas
Tässä jaksossa on vieraana Barcelona-kannattaja Anttoni Heikura ja pitkän linjan United-kannattaja ja useasti podcastissa vieraillut Leo ”Lexa” Autio. Ensin vieraana on Anttoni ja hänen kanssaan keskustelimme Barcelona-otteluparista ja mm. tule
Tässä jaksossa vieraana on pelianalyytikko ja Brittifutis.comin kirjoittaja Tuukka Kotimäki. Juteltiin jaksossa mm. Erik Ten Hagin ajasta Unitedissa, jälkimmäisestä Leeds-ottelusta, ensimmäisestä Barcelona-otteluparin ottelusta (45:48), Unitedi
Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja ja monesti kauden jaksoissa vieraillut Ville Savimäki. Jaksoon mahtui mm. viimeisimmät ottelut, tammikuun siirtoikkuna, case Mason Greenwood, Unitedin myynti ja Manchester Cityn talouskikkailut.
Tässä jaksossa vieraana on podcastissakin aiemmin vieraillut United-kannattaja Janne Vottonen. Juteltiin paljon puhututtaneesta Manchesterin derbystä, Arsenal-ottelusta ja muista. Erik Ten Hagin ajasta Unitedissa.