Podchaser Logo

Petra vertelt

A weekly Kids, Family and Education podcast
Good podcast? Give it some love!

Episodes of Petra vertelt

De drie biggetjes moeten op hun eigen benen leren staan. Maar kunnen ze dat wel? Het is een heel oud sprookje, maar mijn mijn zonen en man maakten er deze modernere versie met een knipoog van. Lach jij je ook te pletter met de kuren van deze dr
De jongeman in dit verhaal kan echt niet met geld om. Hij is blut als hij van een vriend een vliegende koffer krijgt. Benieuwd waar hij terecht komt?
Een meisje zo groot als je duim trekt onverwachts en totaal onbedoeld op avontuur . Maar vindt ze ook een echte thuis?
Sneeuwwitje en Rozerood zijn onafscheidelijk. Ze zijn ook heel lief en helpen iedereen die op hun pad komt. Tot een hele boze dwerg telkens weer heel ondankbaar reageert. Hoe ver kan de dwerg hen drijven?
Als een prinsesje een belofte maakt, moet ze die van de koning houden. Maar wat als die belofte is om vriendjes te worden met een kikker?
Ken je dat ook? Dat je niets hebt om aan te trekken? De keizer in ons verhaal is zó ijdel dat hij zich laat beetnemen door twee 'kleermakers'. Maar niemand durft hem iets te zeggen...
De keizer heeft een prachtige tuin vol exotische bloemen en aangelegde beekjes. Maar de topattractie in zijn tuin is een klein vogeltje dat zó mooi zingt dat het iedereen stil krijgt. Dat moet de keizer zelf horen.
Wat doe je als je écht niet durft te zeggen dat je iets niet kunt? Huilen  en hopen op het beste dan maar... Repelsteeltje komt de molenaarsdochter in dit verhaal te hulp. Maar helpt hij haar echt?
Weet jij hoe je ontdekt hoe een prinses wel een échte prinses is? De prins in ons verhaal zoekt al heel lang naar zijn droomprinses. En dat lieve meisje is misschien wel zijn droomvrouw. Zijn mama heeft een plannetje om hem daarbij te helpen...
Rate Podcast
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.