Podchaser Logo
Home
Poetiske Lydvandringer i Naturen - Thorøhuse

Poetiske Lydvandringer i Naturen - Thorøhuse

Released Friday, 9th October 2020
Good episode? Give it some love!
Poetiske Lydvandringer i Naturen - Thorøhuse

Poetiske Lydvandringer i Naturen - Thorøhuse

Poetiske Lydvandringer i Naturen - Thorøhuse

Poetiske Lydvandringer i Naturen - Thorøhuse

Friday, 9th October 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Poetisk Lydvandring ved Thorøhuse

Kan man gå i en historie? Det kan du nu!

"Poetiske Lydvandringer i Naturen", er Spoken Word Festivals nye podcastserie, hvor 5 lokale digtere guider dig frem og tilbage, i historien, fortællinger, ord og rytmisk poesi, mens du træder i samme terræn som den poetiske lydvandring tager sit udgangspunkt i.


Denne lydvandring foregår i Assens Kommune og tager sit udgangspunkt i en rute, der har sit naturlige forløb rundt om Thorø ved Thorøhuse.
“Vi starter ved broen, hvor jeg tror, at de lokale dagligt krydser vandet”, fortæller forfatter Mikkel Baaring Andersen og fortsætter: “Vi skal gå langs drejet og mod kolonierne, men i stedet for at træde ind på deres område, så skal vi langs vandet mod kæret vestpå, hvor jernkorset kan skimtes blandt fårerne, hvis sigtbarheden vil. Landskabet er tæt af historie, en historie om hovmod og handel, om stigninger og fald. Turen går også forbi Vesterborg og fører os langs vandet med udsigt til Helnæs”.

Teksten er et forsøg på at placere den menneskelige sårbarhed, dens opmærksomhed og omsorg, i et landskab som vi tager for givet” fortæller Mikkel Baaring Andersen.

Podcast-serien lanceres guidet af forfatteren bag lydvandringen. Oplev lydvandring ved Thorø Huse onsdag den 14. oktober kl. 11-12.30 - mødested foran Forsamlingshuset. Du kan også lytte alene og gå ruten når du har tid. Rigtig god fornøjelse.

HUSK mobiltelefon med netforbindelse og høretelefoner.

Her starter lydvandringen::https://bit.ly/36CvDK1
(Foran Forsamlingshuset)

Find alle 5 lydvandringerne på
https://www.facebook.com/events/360534751664374/

Kredits:
Poetiske Lydvandringer i naturen er produceret af Spoken Word Festival med støtte fra Kulturregion Fyn.
Produktion: Michael Engman Torp. Naturoptagelser: Liv Vester Larsen.
Tekst og stemme: Mikkel Baaring Andersen
Tak til Kulturregion Fyn, VisitAssens, VisitOdense, VisitKerteminde, VisitFaaborg, VisitNordfyn og Destination Fyn.

Show More
Rate

From The Podcast

Poetiske Lydvandringer i Naturen

Poetiske Lydvandringer i NaturenKan man gå i en historie? Det kan du nu!"Poetiske Lydvandringer i Naturen", er Spoken Word Festivals nye podcastserie, hvor 5 lokale forfattere guider dig frem og tilbage, i historien, fortællinger, ord og rytmisk poesi, mens du træder i samme terræn som den poetiske lydvandring tager sit udgangspunkt i. Spoken Word Festival er en årligt tilbagevendende begivenhed i Odense, som fylder scenerne med mundtlig litteratur. Grundet corona har Spoken Word Festival arbejdet på at skabe nye måder at møde publikum på. Derfor kan du nu opleve den levende litteratur i fem fynske naturområder med podcast-serien "Poetiske lydvandringer i naturen". Her kan du opleve fem unikke lydvandringer, skabt til Enebærodde, Fyns Hoved, Elmelund Skov, Thorø Huse og Sollerup Skov. De fem forfattere, som er Kim Linnet, Anne Katrine Bagai, Sanne Flybjerg, Mikkel Baaring Andersen og Morten Gottschalck, har alle tilknytning til Fyn, og flere af dem har erfaring med mundtlig og levende litteratur, der er skabt til skulle læses højt, performes og lyttes til. Projektet er realiseret med støtte fra Kulturregion Fyn.FYNS HOVED af Anne Katrine BagaiHer starter ruten: https://bit.ly/33DHg1ySOLLERUP SKOV af Kim Linnet Her starter ruten: https://bit.ly/34vnu7qTHORØHUSE af Mikkel AndersenHer starter ruten: https://bit.ly/36CvDK1ENEBÆRODDE af Sanne FlyvbjergHer starter ruten: https://bit.ly/3nv3L0bELMELUND SKOV af Morten Gottschalck Her starter ruten: https://bit.ly/2FeuqxiFind alle 5 lydvandringerne på https://www.facebook.com/events/360534751664374/HUSK mobiltelefon med netforbindelse og høretelefoner.

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features