Podchaser Logo
Home
Positief 96 - Lily Valkenberg & Evi Bastiaensen

Positief 96 - Lily Valkenberg & Evi Bastiaensen

Released Friday, 17th May 2024
Good episode? Give it some love!
Positief 96 - Lily Valkenberg & Evi Bastiaensen

Positief 96 - Lily Valkenberg & Evi Bastiaensen

Positief 96 - Lily Valkenberg & Evi Bastiaensen

Positief 96 - Lily Valkenberg & Evi Bastiaensen

Friday, 17th May 2024
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

In deze inspirerende aflevering zijn Lily Valkenberg en Evi Bastiaensen te gast. Lily is natuurgeneeskundig darmtherapeut en Evi is gezondheidscoach en voedingsexpert.

Deze gepassioneerde experts delen hun inzichten en ervaringen op het gebied van natuurlijke (darm)gezondheid en voeding en hoe je een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden.Lily heeft haar leven gewijd aan het begrijpen van het menselijk lichaam vanuit een natuurlijk gezondheidsperspectief. Met meer dan dertig jaar ervaring op internationale bodem, combineert ze traditionele geneeswijzen met moderne wetenschap om een holistische benadering van gezondheid te bevorderen. Ontdek hoe haar reizen en ervaringen haar hebben geleerd over het cruciale belang van darmgezondheid en hoe dit ons algehele welzijn beïnvloedt.Evi met haar achtergrond in paramedische studies en een opleiding als voedingsdeskundige in New York, legt uit hoe integrale aspecten van ons leven zoals voeding, slaap, ontspanning en werkrelaties direct van invloed zijn op onze gezondheid. Haar verhaal is een krachtig voorbeeld van persoonlijke transformatie door de inzet van voeding en bewuste levenskeuzes.

Samen met Boukje duiken Lily en Evi in de essentie van hun gezamenlijke missie: het verbeteren van gezondheid van mond tot kont. Ze bespreken de nieuwste trends in natuurlijke geneeswijzen en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in dagelijkse routines om je levenskwaliteit te verbeteren.

De podcast biedt niet alleen een diepgaande kijk op hun professionele paden, maar geeft ook praktische tips en adviezen die je direct kunt toepassen. Of je nu op zoek bent naar manieren om je gezondheid natuurlijk te ondersteunen of gewoon nieuwsgierig bent naar alternatieve gezondheidsstrategieën, deze aflevering is een must-listen!

Meer over Lily en haar Praktijk voor darmgezondheid vind je op: https://darm-gezondheid.nl en de website van Evi is te vinden op: https://evibastiaensen.com

Show More
Rate

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features