Podchaser Logo
Home
Jauniešu Pavasara Konference /2011

Jauniešu Pavasara Konference /2011

Released Tuesday, 1st March 2011
Good episode? Give it some love!
Jauniešu Pavasara Konference /2011

Jauniešu Pavasara Konference /2011

Jauniešu Pavasara Konference /2011

Jauniešu Pavasara Konference /2011

Tuesday, 1st March 2011
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

ProgrammaTas Kungs pravietojumā teica, ka Viņš dod mums šo 2011. gadu sagatavoties nākotnei, kas būs svarīgs un nopietns laiks. Jauniešu pavasara konference būs fantastiska iespēja atjaunot savu aicinājumu, saņemt svaigu, aktuālu Vārdu, informāciju par to, kas notiek Eiropā un pasaulē, bet galvenais, Svētā Gara uguni – lai būtu, ne tikai Vārda klausītājs, bet darītājs.Kurš gan labāk varētu stiprināt un aizdedzināt jauniešus, ja ne viens no atzītākajiem sludinātājiem, jauniešu kustības vadītājiem - Joakims Lundkvists, kurš jauniešiem visā pasaulē kalpo nu jau 25 gadus! Pēc viņa lekcijām, kas ir svaidītas, pilnas humora un papildinātas ar spilgtām ilustrācijām un jauniešu dzīves stāstiem, tu būsi iedvesmots, ekipēts, un jutīsies kā talantīgākais un stilīgākais Kristus vēstnesis, lai palīdzētu tiem, kuriem nav pat nojausmas, kādēļ viņi dzīvo un uz kurieni iet.Tātad, tu iegūsi: svaidītu, aktuālu un ugunīgu vēsti; daudz spēcīgas, mūsdienīgas mūzikas; iespēju iepazīt un iegūt jaunus draugus; Pasākumus papildinās - interesanti video, dzīves stāsti, aktīvās pauzītes, grupu darbi, utt. Divas dienas, kas aizlidos vēja spārniem, atstās paliekošas pēdas tavā dvēselē. 

26. marts (sestdiena)

11:00 un 15:00 SEMINĀRI, darba grupas, pieredzes apmaiņa, liecības.14:00 pusdienošana17:30 Tikšanās pusaudžu un jauniešu darba vadītājiem. (Iepriekšēja pieteikšanās)

19:00 KONCERTSPiedalās dziedātāja Rebeka Kontusa ar grupu,grupa “Vēstniecība” (sk. www.priekavests.lv/kalposanas/muzika),apvienība “1:16 Kliķe” (sk. www.116klike.lv)21:00 AFTERPARTY Jautrs vakars ar dažādu draudzes jauniešu līdzdalību. (Lūdzam pieteikt priekšnesumus, liecības.)

27. marts (svētdiena)

11:00 Īpašs jauniešiem veltīts dievkalpojums.Sludinās Joakims Lundkvists.

ĒDINĀŠANA – visas konferences laikā nama telpās darbosies kafejnīca, kas piedāvās arī siltas pusdienas. Netālā apkārtnē ir pieejamas vairākas ēdnīcas un kafejnīcas.NAKTSMĀJAS – draudzes nama telpās. Līdzi jāņem palags un guļammaiss. Maksa – 2Ls Pieteikšanās internetā līdz 20.03.2011. - http://www.jauniesi.lv

Show More
Rate

From The Podcast

Prieka Vēsts' Podcast

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Episode Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
,

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features