Podchaser Logo

STEIFT

A weekly podcast
 1 person rated this podcast

Episodes of STEIFT

STEIFTS sidste program. Det er sørgerligt, men også godt, da vi nu endelig kan brede vingerne ud. Rasmus har fået corona, så eventyret på Monarch i Ringsted er afblæst. Til gengæld bliver året gjort op. Selvfølgelig med kastet handsker
Det hele lakker mod enden, og Rasmus og Martin arrangerer et afslutningsafsnit på Monarch i Ringsted. Det kan kun blive godt.
Der bliver mere plads til gamle kendinge og mindre plads til had. Der brygges også på den perfekte playliste til din næste aflyste julefrokost.
Martin og Rasmus skyder julen i gang med en playliste, og så presser vi Kim med Spotify Wrapped
Martin og Rasmus smider igen handskerne, og så synger Martin og R-holdet på sidste vers
Martin laver bananpandekager, og så introduceres indslaget “Noget Galt I Danmark”
Martin og Rasmus er stadig rystet og drabet på STEIFT. Derfor laver de et ad-hoc afsnit, hvor lytterne får lov til at komme med ind i sketch-maskinrummet
Martin og Rasmus sunder sig over en trist nyhed. Det gør de med steift, røvere og musik fra de gode gamle dage. Handskerne er kastet.
Et hektisk program banker på døren, men på trods får Rasmus styr på sin ugidelige telefon, Martin får skidt i en breaker og der bliver koordineret tour de Steift bytur!
Martin og Rasmus har efterårsferie, og de laver program hver for sig. Det går virkelig dårligt, men til gengæld får vi endelig sandheden omkring uglerne i Harry Potter filmene.
Vi mødes med Louds nye direktør for at høre, om vi kan få en forlængelse. Ja - nej! Det går dårligere nu end nogensinde!
Der er drama i Martin og R-holdet, hvor en deltager forlader programmet. Martin og Rasmus gennemgår deres tipskupon, og så planlægger de en kedelig rute til deres pubcrawl
Rate Podcast
Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.