Podchaser Logo
Home
Hils på oss i Studentdagboka!

Hils på oss i Studentdagboka!

TrailerReleased Wednesday, 14th April 2021
Good episode? Give it some love!
Hils på oss i Studentdagboka!

Hils på oss i Studentdagboka!

Hils på oss i Studentdagboka!

Hils på oss i Studentdagboka!

TrailerWednesday, 14th April 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Premieren på Studentdagboka er 25. april! I denne traileren får du noen smakebiter på hva vi skal snakke om i de seks episodene vi skal publisere våren 2021. Følg også gjerne med på vår Instagram-konto @ntnustudent for å sende inn spørsmål til oss.


Episode 1: Hvordan havnet vi egentlig her?

Møt Martha, Lan og Elise og bli bedre kjent med oss når vi forteller deg mer om vår vei til NTNU. Hvordan havnet vi egentlig på Norges største universitet? Og er NTNU egentlig bare for folk som vil bli ingeniører?


Episode 2: Hva vi skulle vi ønske visste før vi begynte å studere?

Hør hva Gaute, Signe og Elise skulle ønske de visste før de ble studenter. Underveis vil du få masse tips og triks som du kanskje får bruk for når du blir student.


Episode 3: Hvordan finne drømmecriben?

Skal du flytte ut for første gang? Kanskje til og med til en splitter ny by? I denne episoden skal vi snakke om alt fra hvordan det egentlig er å bo i kollektiv til hvor det er best å bo i studentbyen!


Episode 4: Bli bedre kjent med studiebyene våre!

Du finner NTNU i Trondheim, Gjøvik og Ålesund. Hva er fordelen med hver av de tre byene? Og hvordan er det å bo og studere der? Vi deler fra våre egne erfaringer, og forteller hva vi liker best med vår studieby.


Episode 5: Hvordan velge studie?

Nå nærmer fristen for omprioritering seg, og vi forteller hva vi tenkte når vi omprioriterte våre studier. For hva bør du egentlig tenke på? Og hva skjer hvis du angrer på valget etter studiestart?


Episode 6: Q&A

I denne episoden svarer vi på det dere lurer på om studier, studiestart, studentlivet og NTNU generelt! Følg med på vår Instagram-konto @ntnustudent for å sende inn spørsmål til oss.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features