Podchaser Logo
Home
BackTrace med Camilla Blach Rossen

BackTrace med Camilla Blach Rossen

Released Friday, 16th June 2023
Good episode? Give it some love!
BackTrace med Camilla Blach Rossen

BackTrace med Camilla Blach Rossen

BackTrace med Camilla Blach Rossen

BackTrace med Camilla Blach Rossen

Friday, 16th June 2023
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

BackTrace

I denne episode er min gæst Camilla Blach Rossen fra Center for planlagt kirurgi, regionshospitalet i Silkeborg.
Vi snakker om Back Trace. BackTrace er et dialogredskab til mennesker med rygsmerter.
I arbejdet med mennesker som har smerter i ryggen bør man som sundhedsfaglig følge nationale og regionale retningslinier, men som Camilla så korrekt informerer om i podcasten, er der trods gode intentioner med nationale kliniske retningslinjer og regionale forløbsprogrammer, som har fokus på at understøtte øget egenomsorg hos den enkelte borger fortsat store udfordringer med at skabe sammenhæng imellem de forskellige sektorer, fagprofessionelle og indsatser. Dette har store konsekvenser for borgerne, og for kvaliteten og effektiviteten af patientforløbene.

Derfor giver det mening at se på hvordan der kan laves positive forandringer for alle parter, deraf ideen til BackTrace. Er du patient eller sundhedsfaglig så drøfter vi følgende emner i podcasten

Indhold

Hvad er BackTrace ? BackTrace er en app til selvmonitorering. Der monitoreres overordnet på følgende parametre; Funktioner / aktiviteter, humør, smerter og lokalitet.

Hvem er involveret i udviklingen af BrackTrace og hvordan har man med hjælp fra mennesker med rygsmerter udviklet og rettet til så det giver mening for de mennesker det handler om.

Hvad viser brugen af BackTrace med de erfaringer der hidtil er gjort. Patienter oplever det giver en bedre indsigt og læring omkring deres symptomer og funktioner. BackTrace hjælper til at skabe et overblik over  fremgang / tilbagegang. Men lige så væsentligt at det giver patienten et redskab til dialog med sundhedsfaglige.

Når man spørger de sundhedsfaglige der arbejder med målgruppen vurderer de at det giver et andet perspektiv på interventionen som derved kan målrettes mere den enkelte patient.

Hvad skal der ske fremadrettet ?
tak til Camilla Blach Rossen

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features